fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik beken

Ik beken: ik heb Boons De bende van Jan de Lichte nog niet gelezen. Het boek ligt klaar - vers van de bib - op het tafeltje naast mijn schommelstoel, vlak bij mijn boekenrek. Daarop staat wel een andere Boon: De Kapellekensbaan. Maar ook dat heb ik nog niet gelezen. Het staat er, omdat ik graag boeken verzamel.

Ik kreeg goesting in Boon door Louis van Dievel. De Pruimelaarstraat las ik in een recordtempo, net zoals zijn laatste boek Een familiegeschiedenis, grotendeels verzonnen en danig opgesmukt. Die ondertitel alleen al ...

Maar niemand doet beter dan Felix Timmermans met Pieter Bruegel, zoo heb ik u uit uwen werken geroken. Wat een titel, wat een boek - het pronkstuk in mijn verzameling. Een tweede druk, met linnen kaft, een handgeschreven voorwoord en tekeningetjes van de schrijver zelf. Hij schonk het op 7 september 1928 aan Jef Crick, een vriend van mijn ouders. En via hen staat het nu op mijn boekenrek.

timmermans3

"Waarom lees je niet eerst De Kapellekensbaan?" vroeg dochter Rosanne in de bib. "Ah," zuchtte ik, "de letters zijn veel te klein." "Koop dan een nieuwe leesbril", antwoordde ze lucide. Nu heb ik géén probleem met de komst van mijn leesbril. Dat vertelde ik vroeger al eens. Maar een tweede leesbril op amper één jaar tijd? Dat gaat te ver. "Ik weet wat je moet doen", glunderde Rosanne. En ze troonde me enthousiast mee naar de afdeling Grootletterboeken. Kinderen zijn soms zo gemeen.


Tevreden klanten aan het woord

Kruidige webteksten doen watertanden
Hun werkwijze is absoluut top
Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
In één rechte pennentrek naar de finish
Teksten die meeleven
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Trainees verguld met de hands-on workshop
Superlatieven schieten tekort
Samenwerking als een geoliede machine
SEO door wie zelf bovenaan in Google staat
Professionalisme is indrukwekkend
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Ze wisten meteen wat ik wilde
We klimmen een onlinetrap hoger
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Snel, accuraat, betaalbaar
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Nooit een letterlijke vertaling!
Eerdere samenwerking opende deuren
Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal

Wat klanten zeggen

Wat de teksten betreft: schitterend! Ik ken Schrijf.be al heel lang, en ik moet zeggen, na al die jaren, jullie kunnen het toch nog altijd opnieuw! Vanuit je teksten heb ik ook iets bijgeleerd, over hoe ik moet pitchen, over hoe ik op een andere manier, of in andere woorden iets moet overbrengen.

Willy Otto