Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Directmailing-kaart

Een postkaartje heeft meer in zijn mars dan zonnige groetjes, beterschapswensen of verjaardagsfelicitaties. Uw reclameboodschap, bijvoorbeeld. Een tactiek die Schrijf.be zélf alvast geen windeieren legt.

direct mailing kaart

Opvallen is de boodschap

Zeg eens eerlijk. Opent u alle mailings die in uw brievenbus zitten? Leest u nauwgezet de reclame die zich op uw bureau opstapelt?

Precies. Het antwoord ligt voor de hand: "Neen!" U en ik: we worden overspoeld door reclameboodschappen.

En toch is de strijd niet verloren voor úw mailing. Opvallen zult u doen en aandacht zult u krijgen. Hoe? Met een uniek en gegarandeerd opvallend medium. Zo oud als de straat en toch verrassend nieuw.

Met een prentbriefkaart verovert u het hart van uw lezer.

Direct mailing: brief of kaart?

In marketingjargon heet de postkaarttechniek 'postcard direct marketing'. Maar wij noemen het gewoon 'prentbriefkaarten op steroïden'. Want met een prentbriefkaart verovert u het hart van uw lezer. En is de aandacht voor uw boodschap gegarandeerd:

  • Leuk en verrassend uit de hoek komen?
  • Uw klanten en prospects warm maken voor uw boodschap?
  • Uw bedrijfsnaam in hun geheugen griffen?

Het kan: met een impactvolle, goedkope en kleurrijke prentbriefkaart.

Directmailing-kaart: tekst en uitleg

De perfecte marketingpostkaart? Dat is het huwelijk tussen een beeld dat spreekt, en een tekst die uw verbeelding in gang zet: 

  • recto: een beeld dat de boodschap verwoordt - zónder logo
  • verso: woorden die tot de verbeelding spreken, vergezeld van uw logo

Dat is de combinatie die u van Schrijf.be krijgt. Voor prentbriefkaartjes die respons genereren.
 

Vraag advies aan Schrijf.be

Druk & personalisatie van uw direct-mailingkaart

Schrijf.be bedenkt en schrijft, maar drukt niet. We kennen wél de 'goede adresjes' van vakmannen die uw postkaart drukken >met evenveel zorg als wij ze bedachten en schreven.

Kiest u voor digitale druk? Dan adviseert Schrijf.be u bij de personalisatie van tekst én beeld. Voor antwoordpercentages die door het plafond schieten.

Meer weten?

Postcard mailing = ROI

Dé reden om voor postcard marketing te kiezen? We geven er u vijf: kaartjes zijn pakkender, goedkoper, doeltreffender, sneller én overtuigender. Ready for take-off? Katapulteer uw response rate naar ongekende hoogtes.

Lees verder

Postcard marketing: ideeën

Lijkt een ansichtkaart of e-postcard niks voor uw project? Schijn bedriegt! Er zijn wel 101 redenen om er een te sturen. En minstens evenveel manieren. Steel gerust een van onze ideeën, of contacteer ons voor úw concept.

Lees verder

Postkaartjes doen wonderen
Postkaartjes, ze blijven leuk om te krijgen. En dus ook om te geven! Bijvoorbeeld aan klanten of prospects, leveranciers of collega’s, … Wedden dat ze bij bosjes vallen voor uw kartonnen wensen? 

Lees verder

Wat klanten zeggen

Wij waren aangenaam verrast bij het doornemen van de geleverde teksten. We geven jullie dan ook groen licht voor het uitschrijven van de rest.

Ivan Van Elst