fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Eindelijk, een leesbril!

Het is zover: vandaag krijg ik mijn nieuwe bril. Een leesbril! De opticien kijkt me meewarig aan, en schudt zijn hoofd . "Trek het je niet aan", zucht hij meelevend. "Je bent niet de enige ..." De oogarts deed ook al zo vreemd, toen hij een week geleden de oorzaak van mijn hardnekkige hoofdpijn ontdekte: "Het is de leeftijd."

Ten eerste: er is niets mis met mijn leeftijd

Ik ben 46 jaar, een heerlijk tijdsscharnier om in te leven.

Ten tweede: er is niets mis met een leesbril

Ik vind het een fantastische uitvinding. Een opwaardering van het leesritueel. Een hommage aan het boek. Een uitvergroting van het verhaal dat ik lees. Een heldere kijk op die andere wereld. En een houvast in mijn woelige dagorde. Vroeger ging ik zitten en las. Vijf zinnen, dan sprongen mijn gedachten al op een ander thema. Want ... de soep kookte over. De hond wilde buiten. De postbode passeerde. Het nieuws begon. Nu ga ik zitten en ik lees. Wat er in de wereld rondom mij gebeurt, dat zie ik niet meer. Daarvoor heb ik een andere bril nodig.

Voortaan zijn we met zin drieën: mijn boek, mijn leesbril en ik.


Tevreden klanten aan het woord

Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Onze productvoordelen spatten van het scherm
Volbloed taalkunstenaars
Dit tekstbureau is een echte verademing
Professioneel, prettig, dynamisch
Samenwerking als een geoliede machine
De teksten zijn er boenk op
Allemaal zotte mensen – gelukkig
Wat er nog beter kon? Niets.
Professionalisme is indrukwekkend
Je krijgt altijd sterke teksten
Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Ik de cijfers, zij de letters
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Valse noot? Toch mooi lied!
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie

Wat klanten zeggen

Mijn algemene indruk: een zeer goed leesbare tekst die ook voor leken voldoende toegankelijk moet zijn. Chapeau voor de auteurs.

Stefan Pype
J&J