Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Eindelijk, een leesbril!

Het is zover: vandaag krijg ik mijn nieuwe bril. Een leesbril! De opticien kijkt me meewarig aan, en schudt zijn hoofd . "Trek het je niet aan", zucht hij meelevend. "Je bent niet de enige ..." De oogarts deed ook al zo vreemd, toen hij een week geleden de oorzaak van mijn hardnekkige hoofdpijn ontdekte: "Het is de leeftijd."

Ten eerste: er is niets mis met mijn leeftijd

Ik ben 46 jaar, een heerlijk tijdsscharnier om in te leven.

Ten tweede: er is niets mis met een leesbril

Ik vind het een fantastische uitvinding. Een opwaardering van het leesritueel. Een hommage aan het boek. Een uitvergroting van het verhaal dat ik lees. Een heldere kijk op die andere wereld. En een houvast in mijn woelige dagorde. Vroeger ging ik zitten en las. Vijf zinnen, dan sprongen mijn gedachten al op een ander thema. Want ... de soep kookte over. De hond wilde buiten. De postbode passeerde. Het nieuws begon. Nu ga ik zitten en ik lees. Wat er in de wereld rondom mij gebeurt, dat zie ik niet meer. Daarvoor heb ik een andere bril nodig.

Voortaan zijn we met zin drieën: mijn boek, mijn leesbril en ik.


Tevreden klanten

Open en duidelijk
Valse noot? Toch mooi lied!
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Schrijfdokter biedt ruimte om zelf zaken te ontdekken
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Spot on!
Dit tekstbureau is een echte verademing
Efficiënt, makkelijk én snel
De betrouwbare partner die we zochten
Tien voor thee én voor taal
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Eindredacteur met scherpe ogen
Goed meegedacht, goed neergeschreven
Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal
We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
Doen lezen in een wereld die snel schakelt
Ik ga met een gerust hart slapen
Webteksten die kleven
Meteen op dezelfde golflengte
Topteksten, hoedje af

Wat klanten zeggen

Ik heb een paar kleine stukjes aangepast. Voor de rest geen commentaar hoor. Zeer mooie tekst!!
Dankjewel!

Eleni Kiomourtzi
Eleni Health & Beauty