fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Eindelijk, een leesbril!

Het is zover: vandaag krijg ik mijn nieuwe bril. Een leesbril! De opticien kijkt me meewarig aan, en schudt zijn hoofd . "Trek het je niet aan", zucht hij meelevend. "Je bent niet de enige ..." De oogarts deed ook al zo vreemd, toen hij een week geleden de oorzaak van mijn hardnekkige hoofdpijn ontdekte: "Het is de leeftijd."

Ten eerste: er is niets mis met mijn leeftijd

Ik ben 46 jaar, een heerlijk tijdsscharnier om in te leven.

Ten tweede: er is niets mis met een leesbril

Ik vind het een fantastische uitvinding. Een opwaardering van het leesritueel. Een hommage aan het boek. Een uitvergroting van het verhaal dat ik lees. Een heldere kijk op die andere wereld. En een houvast in mijn woelige dagorde. Vroeger ging ik zitten en las. Vijf zinnen, dan sprongen mijn gedachten al op een ander thema. Want ... de soep kookte over. De hond wilde buiten. De postbode passeerde. Het nieuws begon. Nu ga ik zitten en ik lees. Wat er in de wereld rondom mij gebeurt, dat zie ik niet meer. Daarvoor heb ik een andere bril nodig.

Voortaan zijn we met zin drieën: mijn boek, mijn leesbril en ik.


Tevreden klanten aan het woord

Snel en professioneel: wat wil je nog meer?
¡Fantástico!
Wat een verbetering!
De betrouwbare partner die we zochten
Meteen op dezelfde golflengte
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
Meer dan schrijven
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Veel standbezoekers door uitnodigende tekst
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Een constant, hoog niveau
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Onvoorstelbaar knap werk
Allroundtekstatleten
De kwaliteit waarop ik had gehoopt
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”
Bij Schrijf.be doen ze wat ze beloven
Vlamingen die Nederlanders begrijpen
Authentiek voer voor moderne lezers

Wat klanten zeggen

Super! Ik ben echt enthousiast over de teksten. Ze klinken heel fris en met de juiste toon. Ik heb zelfs geen opmerkingen, ze mogen rechtstreeks hertaald worden.

Hanne Leus