Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Landingspagina nieuwsbrief

Ontdek de magie van een aangepaste landingspagina. Uw e-nieuwsbrief dropt uw lezer ongemerkt op uw website, waar uw landingspagina hem inpakt en naar met een knetterende call to action stuurt.

Uw nieuwsbrief smeektom landingspagina's

Heeft uw e-nieuwsbrief een indrukwekkend aantal volgers? Dan is het hoog tijd om daarvan de vruchten te plukken: met een aangepaste landingspagina.

Want zo stappen uw nieuwsbrieflezers vanuit hun mailbox recht uw website binnen

In uw e-nieuwsbrief linkt u op diverse plaatsen naar die landingspagina. Het gevolg? Uw nieuwsbrieflezers verlaten hun mailbox en … belanden op uw website. Geen betere plaats om een veldslag te winnen dan op eigen terrein!

Vraag raad aan Schrijf.be

Altijd een landingspagina bij uw nieuwsbrief

Wanneer versterkt een landingspagina uw e-nieuwsbrief?
Altijd.

Geen betere plaats om een veldslag te winnen dan op eigen terrein

Want uw doel is om de lezer op uw website te krijgen – en hem dáár te verleiden tot een aankoop, inschrijving of bestelling. U verandert uw tactiek op basis van de inhoud van de nieuwsbrief:
 

 • aanbieding: link naar een actiepagina over het product of de dienst in promotie. Som er alle voordelen en eigenschappen op, en sluit af met een glasheldere call to action: ‘Bestel. Nu!’
   
 • evenement: verwijs naar de specifieke landing page, met alle details over het event. De call to action geeft een extra duwtje in de rug: ‘Schrijf u nu in!’
  Verhoog de koopdruk door een realtimeteller te installeren met het aantal resterende plaatsen.
   
 • tips & tricks: verwijs naar landingspagina’s over uw e-nieuwsbrief-onderwerpen. Uw trouwe lezer klikt door naar uw website – en komt één stap dichter bij ‘klant’.
  Wat dacht u van ons archief met nieuwsbrieven? Wees gerust: die wérken.

Dubbel aanbod: landingspagina én e-nieuwsbrief

Een nieuwsbrief met erbovenop een landingspagina: hoe pakt u dat aan? Kauw uw balpen er niet op stuk: vertrouw op die van Schrijf.be.

Uw winst? Een tintelende nieuwsbrief die uw lezers aan u bindt met een verlokkende landingspage. De ideale cocktail voor dorstige prospects!

Vraag nu uw offerte

Wat klanten zeggen

De tekst is luchtig en goed geschreven, er was geen bijschaving nodig.

Liesbeth Vaes
Hotel Ter Elst