Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Uw blog-copywriter

Uw blogbericht mag nog zó interessant zijn, als het niet als een trein leest, nemen uw bezoekers de benen. De oplossing? Laat Schrijf.be uw content boetseren tot schrijfstukjes die niemand onberoerd laten.

blog copywriter

Bedrijfsblog ontspoord? Besteed uit:
uw copywriter zet 'm weer op de rails.

U hebt ideeën zat voor uw eigen bedrijfsblog. En uw medewerkers trappelen van ongeduld om hun kennis of nieuwtjes te delen met hun klanten. Enthousiast gaat u aan het bloggen.

Toch stranden die goede voornemens veel te snel. De blogbron lijkt opgedroogd. Terwijl er gewoon niemand is om van informatie infotainment te maken. Want een medewerker met een vlotte pen, zin en ... tijd? Een utopie.

Het gevolg? Uw blog bloedt dood. En dat is erger dan u vermoedt. Want stoot uw websitebezoeker op oude blogposts? Dan is ook uw bedrijf 'oud nieuws'.

Dode blog? Doods bedrijf!

Houdt na de start het momentum gaande. Roep een blogcopywriter van Schrijf.be te hulp. Zodat het noeste werk van uw medewerkers pas echt gaat schitteren.

 

Blaas uw blog weer leven in

Blogger inhuren? Zo eenvoudig!

Hoe onze samenwerking verloopt? Eenvoudig:

  1. U, of een collega, brieft ons over de inhoud van een blogstukje. U bezorgt ons een wetenswaardigheid, opinie, nieuws uit de sector of bedrijfsnieuws. En mailt ons een link, een ruw geschreven werktekst waarin u zich niet bekommert over stijl of spelling, of belt ons even op.
  2. Wij schrijven uw blogstukje – inclusief één correctieronde.
  3. U kopieert het naar uw blog. Of wij voeren het in uw blogsoftware in, waarna u het vrijgeeft voor publicatie.
  4. Herhaal vanaf 1

Blog laten schrijven? Op uw leest geschoeid

Schrijf.be past uiteraard zijn schrijfstijl aan uw 'huisstijl' aan.

Maar zorgt er tegelijkertijd voor dat de bloglezer ook krijgt wat hij verwacht. Een welgeplaatst speldenprikje of een knipoogje lokken reacties uit. En woordkeuze en zinsritme zorgen ervoor dat uw blog niet alleen informeert, maar ook inspireert.

 

Zet uw bedrijfsblog op de rails

Blog copywriting gaat naar de kern

Waarom een goede blog schrijven aartsmoeilijk is? Omdat het een persoonlijke vorm van communiceren is. Van mens tot mens – niet van bedrijf tot mens.

Dat vraagt om specifieke schrijfvaardigheden. Durven te dansen op het slappe koord tussen degelijkheid en toegankelijkheid. Tussen ernst en knipoog.

Droge blog? Dorre organisatie!

Want schrijft u een blog zonder stijl? Houterig, kurkdroog of langdradig? Dan dicht de bloglezer ook uw bedrijf die eigenschappen toe. En keert uw blog zich tegen u.

Laat uw blog schrijven

Kent u uw vak, maar is schrijven niet uw stiel?

Maak het u dan gemakkelijk en laat uw blog schrijven door een van onze copywriters!

  

Geef het blog-startschot

Webbouwer? Bloginhoud uitbesteden!

Bent u een webbouwer die technisch perfecte blogs oplevert? Maar van wie de opdrachtgever verwacht dat hij zich ook om de inhoud bekommert? Doe dan een beroep op Schrijf.be.

Want wij zijn géén concurrent van u – wel uw waardevolste partner. Wij bemoeien ons niet met uw zaken. Maar schrijven wat u ons opdraagt – onder uw vlag.

Meertalige blogcopywriters

Franse of Engelse versies?

Een makkie voor onze native speakers. Zij hertalen (uw of onze) Nederlandse teksten in hun moedertaal. Met respect voor de inhoud van het origineel én voor de subtiliteiten van hun taal. Zodat uw lezer ervan overtuigd is dat uw blog in zijn taal werd geschreven.

 

Start onze blogsamenwerking

Meer weten?

Waarom bloggen?

Waarom bloggen een goed idee is voor uw bedrijf? U strikt meer klanten, hecht ze aan uw bedrijf, verspreidt uw naam, ... Te veel redenen voor dit kleine vakje! U bent overtuigd, maar hebt er de tijd niet voor? Laat dan Schrijf.be het karwei voor u opknappen.

Lees verder

Maak een blog voor uw bedrijf!
Daarom leest niemand uw blog
Bloggen: overkill?
Waarom bloggen?
Bloggen voor bedrijven? Zeker doen
Blog uzelf bloot
Om de beste medewerkers te lokken, hebt u méér nodig dan een puike jobinhoud en verloning. Doe aan employer branding, en maak van uw mensen merkambassadeurs.

Lees verder

Bloggen: tips

Geen café zonder bier. En geen bedrijf zonder blog. Daar serveert u iets fris op uw site. En keren uw gasten terug om hun dorst te lessen. Geen idee waarover te schrijven? Of hoe? Schuif mee aan de toog en laat u inspireren door deze tips. 

Lees verder

Copywriter voor uw blog?

Een blog: uw kans op een dialoog met uw klanten. Een internetdagboek waarin uw medewerkers de vinger aan de pols van uw bedrijfssector houden. Maar let op: een dode blog is een dood bedrijf in de ogen van de internetklant. Onze tip? Laat uw blog schrijven ... door een ervaren copywriter!

Lees verder

De biologie van de gastblog
Gratis content

Gratis bestaat niet. Of toch niet in úw contentmarketingstrategie. Vraag de juiste return voor uw gratis content: contactgegevens, reclame of feedback.

Lees verder

Jouw website, jouw visitekaartje
De Wereld wordt Parking
Jon Morrow over bloggen

Begin april 2020 organiseert de American Writers and Artists Institute (AWAI) zijn State of the Industry Summit. Liefst vijf uur waarin experts van elke copywritingniche aan bod komen. Schrijf.be vat de highlights van elke talk voor u samen. 

Lees verder

Wat klanten zeggen

“Duidelijke follow-up, snelle aanlevering en professionele copy: bedankt Schrijf.be!”

Charlotte Van Lent
PantoonBenes