fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ultiem voordeel van het ultieme voordeel

Mijn job brengt me overal. Van op mijn bureaustoel. Schrijf ik voor een klant in de IT-sector? Dan val ik als een Alice in Wonderland in mijn scherm, en land ik pardoes op de website van een network monitoring tool.

Een verschrikkelijke plek? Niet als een collega-copywriter me voorging. Ik bracht één alinea voor u mee als souvenir. Ze begint beschrijvend. Maar graaft dan lekker door van voordeel naar ultiem voordeel naar ultiemer voordeel:

Ultiem voordeel PRTG

Voordeel-stapelen

Ziet u wat er gebeurt? De software laat uw netwerk op termijn vlekkeloos draaien. Zo hoeft u geen brandjes meer te blussen ("the pager never rings again"). Nog beter? U kunt dankzij het programma ook aantonen hoe goed u uw job doet ("print reports showing how good a job you are doing").

De denkbeeldige IT'er in mij is geïnteresseerd. Maar nog niet overtuigd. Tot de grote finale. Want de rapporten helpen me blijkbaar om opslag te krijgen van mijn baas! Waar kan ik tekenen?

Tussen haakjes

Extra geniaal aan de alinea-opbouw? Dat die laatste opmerking tussen haakjes staat. Zo creëer je helemaal het gevoel van samenzweerderige een-op-eencommunicatie: "(Tell your boss that your 100% uptime last quarter deserves a raise. We'll even print you the report to do it with.)"

Wat is het aller-ultiemste voordeel dat ú uw klanten zou toefluisteren? (Psst, zinnetje gevonden? Dan hebt u er meteen een onbetaalbaar verkoopinstrument bij.)


Tevreden klanten aan het woord

Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Essentie gevat in verfrissende stijl
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
Je weet op voorhand dat het goed komt
Ze wisten meteen wat ik wilde
Er kon niets beter aan de samenwerking
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Het hart van onze website
Onze nieuwe website straalt!
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Net wat een start-up nodig heeft
Vlamingen die Nederlanders begrijpen
Niemand nog een excuus voor slechte teksten
Gelezen en prachtig bevonden
Teksten die meeleven
Verkoopbrief was schot in de roos
Hun webteksten maken ons webontwerp nog krachtiger
De teksten zijn er boenk op

Wat klanten zeggen

Hartelijk dank voor het mooie werk. Ik werd er even verlegen van. Jezelf zo 'bewierookt' zien doet een beetje raar. Ik vind het copywerk meer dan oké.

Liesbet Patteet
Comadvies