Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

		string(2) "be"
	
		array(7) {
 ["title"]=>
 string(0) ""
 ["type"]=>
 string(7) "website"
 ["url"]=>
 string(67) "https://schrijf.be/nl/blog/ultiem-voordeel-van-het-ultieme-voordeel"
 ["image"]=>
 string(23) "images/logo-schrijf.png"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["site_name"]=>
 string(10) "Schrijf.be"
 ["locale"]=>
 string(5) "nl-BE"
}
	
		array(6) {
 ["title"]=>
 string(0) ""
 ["type"]=>
 string(7) "website"
 ["url"]=>
 string(67) "https://schrijf.be/nl/blog/ultiem-voordeel-van-het-ultieme-voordeel"
 ["image"]=>
 string(23) "images/logo-schrijf.png"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["site_name"]=>
 string(10) "Schrijf.be"
}
	

Ultiem voordeel van het ultieme voordeel

Mijn job brengt me overal. Van op mijn bureaustoel. Schrijf ik voor een klant in de IT-sector? Dan val ik als een Alice in Wonderland in mijn scherm, en land ik pardoes op de website van een network monitoring tool.

Een verschrikkelijke plek? Niet als een collega-copywriter me voorging. Ik bracht één alinea voor u mee als souvenir. Ze begint beschrijvend. Maar graaft dan lekker door van voordeel naar ultiem voordeel naar ultiemer voordeel:

Ultiem voordeel PRTG

Voordeel-stapelen

Ziet u wat er gebeurt? De software laat uw netwerk op termijn vlekkeloos draaien. Zo hoeft u geen brandjes meer te blussen ("the pager never rings again"). Nog beter? U kunt dankzij het programma ook aantonen hoe goed u uw job doet ("print reports showing how good a job you are doing").

De denkbeeldige IT'er in mij is geïnteresseerd. Maar nog niet overtuigd. Tot de grote finale. Want de rapporten helpen me blijkbaar om opslag te krijgen van mijn baas! Waar kan ik tekenen?

Tussen haakjes

Extra geniaal aan de alinea-opbouw? Dat die laatste opmerking tussen haakjes staat. Zo creëer je helemaal het gevoel van samenzweerderige een-op-eencommunicatie: "(Tell your boss that your 100% uptime last quarter deserves a raise. We'll even print you the report to do it with.)"

Wat is het aller-ultiemste voordeel dat ú uw klanten zou toefluisteren? (Psst, zinnetje gevonden? Dan hebt u er meteen een onbetaalbaar verkoopinstrument bij.)