Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Tekst uit het hoofd leren

U hebt het vroeger op school gedaan: tekst uit het hoofd leren. Die spreekbeurt in het derde leerjaar. En dat gedicht in het vijfde middelbaar.

Of doet u het nog altijd? Een speech grondig inoefenen, of een presentatie erin rammen.

smartphone

Prose before ...

Voor romantische zielen is de redding nabij. De app Poems By Heart helpt je alvast om gedichten te memoriseren. Je studeert een gedicht in vijf stappen in. Eerst laat de app enkele woorden weg, op het einde moet je het gedicht helemaal zelf reconstrueren.

Uitbreiden maar

Leuk speelgoed, die app. En ziet u de mogelijkheden ook? Dit stukje software kan u ook helpen om een speech uit het hoofd leren. Of om uw beknopte bedrijfsvoorstelling te verankeren in uw brein.

Daarom stel ik een spin-off voor: Schrijf.be-texts By Heart. Akkoord, we springen van poëzie naar bedrijfsteksten. Maar zijn de onze niet een heel klein beetje kunststukjes?

Enfin, die van mijn collega's toch. Over mezelf heb ik het niet. Want eigen lof, dat hoort niet, he? ;-)

Marktonderzoek

Wat denkt u? Is er een markt voor een app die u helpt om bedrijfsteksten uit het hoofd te leren? Of hebt u nog suggesties om deze app in wording te verbeteren? Gooi ze dan in het commentaarvak hieronder.

 


Lees ook

Wat klanten zeggen

Ik vind het Hyundai-artikel heel leuk. Mijn klant heeft er maar enkele wijzigingen in aangebracht. Globaal gezien is hij (en ik) uiterst tevreden.

Stephanie Padt