fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Namen noemen

Namen bedenken, niets vinden wij leuker. Een lekker bekkende naam voor een service die een binnenhuisarchitect levert. Een aantrekkelijk, Nederlandstalig alternatief voor de personal shopper? Of een nieuwe identiteit voor een recruteringsbedrijf? We zoeken tot we een merknaam en baseline vinden die u past als een handschoen, die alles zegt in één woord en ... die blijft hangen.

ID-storm aan tafel

Meestal doen we het op ons eentje. Maar liever met onze collega's. Dan steken we even de koppen bij elkaar, en laten het stevig stormen rond de tafel. De wildste ideeën, de meligste vondsten, de intelligentste concepten op een hoop gooien, door elkaar schudden en AHA! ... een nieuwe naam is geboren. Met of zonder baseline erbij. Heerlijk.

Kinderlijke vreugd

En leuker wordt het als je die naam of slogan in het straatbeeld tegenkomt. Zo schreef ik de titel voor een doe-expo rond grondwater in Hidrodoe: H2Onderaards. Deze zomer bezocht ik ze met mijn zoon. En daar hing dan mijn hersenspinsel: als een kind zo blij huppelde ik er rond. De bewondering in de ogen van het negenjarige kind naast me ... een absolute bonus.

Gezonde jaloezie

Zoals passionele taalminnaars betaamt, staan we ook in volle bewondering voor vondsten die niet uit onze kokers komen. Zo mag ik straks weer met mijn zoon naar Technopolis. Daar hebben ze een nieuwe tentoonstelling: vol experimenten en opdrachten waarbij kinderen hun eigen ideeën in de realiteit omzetten: Z-in-1! Gezond jaloers ben ik op die naam. Maar een pluimpje voor de man of vrouw die hem bedacht.

Treffende identiteit

Dus bij deze een oproep aan u, beste klant. Doe de ogen van mijn kind weer schitteren. Geef mij en mijn collega's de kans om u het beste van onszelf te geven. Bent u toe aan een nieuwe slogan? Bent u een starter op zoek naar een professionele naam? Houdt u een nieuw product boven de doopvont? Bel ons op, liefst vandaag nog. Wij staan te trappelen om u een nieuw identiteitsjasje aan te meten. Dat u als gegoten zit.


Tevreden klanten aan het woord

Drukkersjargon professioneel vervlaamst
Tot zeven keer meer respons
Met glans geslaagd voor ‘les parisiens’
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Elke tekst is een schot in de roos
Precies wat we in gedachten hadden
Authentiek voer voor moderne lezers
Partner bij uitstek
Ze wisten meteen wat ik wilde
Verkoopbrief was schot in de roos
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Allemaal zotte mensen – gelukkig
Ik wilde er geen letter aan veranderen
In één rechte pennentrek naar de finish
Schrijf.be bulkt van het schrijftalent
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Er kon niets beter aan de samenwerking
Opvangnet geeft gemoedsrust

Wat klanten zeggen

Jullie deden het weer! Schitterend werk hebben jullie geleverd, zó schitterend dat er zelfs geen correctieronde nodig is.

Mieke Verbeke
Vapro