Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Namen noemen

Namen bedenken, niets vinden wij leuker. Een lekker bekkende naam voor een service die een binnenhuisarchitect levert. Een aantrekkelijk, Nederlandstalig alternatief voor de personal shopper? Of een nieuwe identiteit voor een recruteringsbedrijf? We zoeken tot we een merknaam en baseline vinden die u past als een handschoen, die alles zegt in één woord en ... die blijft hangen.

ID-storm aan tafel

Meestal doen we het op ons eentje. Maar liever met onze collega's. Dan steken we even de koppen bij elkaar, en laten het stevig stormen rond de tafel. De wildste ideeën, de meligste vondsten, de intelligentste concepten op een hoop gooien, door elkaar schudden en AHA! ... een nieuwe naam is geboren. Met of zonder baseline erbij. Heerlijk.

Kinderlijke vreugd

En leuker wordt het als je die naam of slogan in het straatbeeld tegenkomt. Zo schreef ik de titel voor een doe-expo rond grondwater in Hidrodoe: H2Onderaards. Deze zomer bezocht ik ze met mijn zoon. En daar hing dan mijn hersenspinsel: als een kind zo blij huppelde ik er rond. De bewondering in de ogen van het negenjarige kind naast me ... een absolute bonus.

Gezonde jaloezie

Zoals passionele taalminnaars betaamt, staan we ook in volle bewondering voor vondsten die niet uit onze kokers komen. Zo mag ik straks weer met mijn zoon naar Technopolis. Daar hebben ze een nieuwe tentoonstelling: vol experimenten en opdrachten waarbij kinderen hun eigen ideeën in de realiteit omzetten: Z-in-1! Gezond jaloers ben ik op die naam. Maar een pluimpje voor de man of vrouw die hem bedacht.

Treffende identiteit

Dus bij deze een oproep aan u, beste klant. Doe de ogen van mijn kind weer schitteren. Geef mij en mijn collega's de kans om u het beste van onszelf te geven. Bent u toe aan een nieuwe slogan? Bent u een starter op zoek naar een professionele naam? Houdt u een nieuw product boven de doopvont? Bel ons op, liefst vandaag nog. Wij staan te trappelen om u een nieuw identiteitsjasje aan te meten. Dat u als gegoten zit.


Tevreden klanten

Teksten met aroma!
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Betrouwbare leverancier om te koesteren
A pleasure to work with, from beginning to end
Goed voor planning en humeur
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Doen lezen in een wereld die snel schakelt
Met de blik van een buitenstaander
Menselijk, constructief en no-nonsense
Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
Ik de cijfers, zij de letters
Sodexo en Schrijf.be: een klinkend partnerschap
Contentcreatie van a tot z
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Snel, accuraat, betaalbaar
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar
Schrijfdokter biedt ruimte om zelf zaken te ontdekken
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
Bij Schrijf.be doen ze wat ze beloven

Wat klanten zeggen

Project is zeer goed verlopen: duidelijke afspraken, gerespecteerde deadlines, heldere tekst volgens briefing. Wij zijn tevreden klanten!

Ina Beckers
Starss