Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Eenvoud siert

Eenvoud siert. Mijn oma wist dat al. En zij had helemaal geen kaas gegeten van marketing of communicatie. Toch is dit de essentie van ons prachtige beroep: het eenvoudig houden. Dat bedacht ik vanmorgen op weg naar het werk - terwijl ik mijn hersenen pijnigde over mijn opdracht: het bedenken van een nieuwe naam voor een HR-bedrijf.

Waarom ik niet?

En laat ik nou meteen daarna de perfecte illustratie van die eenvoud voorbijrijden. Op de Battelsesteenweg in Mechelen is namelijk Dienstenthuis gevestigd. Ik zie de naam van het bedrijf en ... ben stikjaloers. 

De perfecte naam

Want een naam die zo mooi de lading dekt, zo helder zegt wat het bedrijf doet en waar het voor staat, een naam die bovendien zoveel warmte en positiviteit uitstraalt ... je moet er maar opkomen. Supercreatieve-bedenksels-met-dubbele-bodem halen het nooit tegen dit soort parels.

Perfecte baseline

Dienstenthuis dus. Mooi in zijn prachtige eenvoud. En om mijn professionele nijd helemaal overuren te laten kloppen, bedachten ze er een even prachtige baseline bij: thuishulp en strijkservice met dienstencheques. Zucht! Read it and weep.

Liever schrijven

Ik buig nederig het hoofd. Tot ik bedenk dat ik mag werken voor een bedrijf met een even briljante naam: Schrijf.be. Gelukkig maar. Want liever dan te poetsen, schrijf ik toch teksten die doen doen.


Tevreden klanten

Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Precies wat we in gedachten hadden
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Schrijf.be? Dat is super service!
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Opvangnet geeft gemoedsrust
Een constant, hoog niveau
Ze wisten meteen wat ik wilde
Er kon niets beter aan de samenwerking
Snel en professioneel: wat wil je nog meer?
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Open en duidelijk
Echt anders dan wij altijd deden
Mijn technische wereld helder uitgelegd
Best confronterend, maar ook léuk
Spot on!
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.

Wat klanten zeggen

Ik wil je nog even expliciet bedanken voor al het geleverde werk. Vijftig tips en vijf white papers, allemaal perfect binnen de timing en kwalitatief dik oké!

Rob Reculé