fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Zijn tikfouten belangrijk?

proofreading.jpg.525

Tikfouten, ik snap ze wel. Vergissen is tenslotte des mensen. Maar ik blijf de wenkbrauwen fronsen, telkens als iemand een ‘blijgevoegd bestand’ stuurt. Of ‘vriendelijke groenten’ naar mijn hoofd slingert.

Tegelijk zijn tikfouten big business. Mensen typen vaak verkeerd en belanden op een domeinnaam die lijkt op een bekende website. Er zijn bedrijven en personen die deze schimmige sites exploiteren. Ook Google boert goed, dankzij Google Ads.

Wat met commerciële teksten?

Vindt ú dat tikfouten hier doorwegen? Zou u bijvoorbeeld een loodgieter links laten liggen, omdat er een tikfoutje in zijn Gouden Gids-advertentie staat? Weigert u een tandarts te bezoeken als u een slordigheid op zijn website bespeurt?


Tevreden klanten aan het woord

Mijn e-mailing is onweerstaanbaar
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
Onze productvoordelen spatten van het scherm
Sprookjesachtige samenwerking
Teksten met een twist
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
De deadline was heel nipt. Toch kregen we alle teksten op tijd.
Tone of voice ons op het lijf geschreven
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.
Fantastisch werk, en snél
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Zij geven onze klanten perfecte webteksten!
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Je krijgt altijd sterke teksten
Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Teksten die kleur geven aan onze visie

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de mailtemplates, ze zien er weer goed uit.

Tina Hanskens