fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Gestrikt door eigen copy

Ik mocht weer over lingerie en decolletés schrijven. Een salesbook voor lingeriezaken en verkoopsters. Heerlijk! Maar duur. Heel duur. Want door erover te schrijven, was mijn lingerielust gewekt. En fluisterde de koopgoesting me likkebaardend in, dat het tijd was voor niet één, maar meerdere nieuwe setjes.

Past u deze ook eens

Dus ren ik naar de lingeriezaak, waar een vriendelijke verkoopster me de heerlijkste modelletjes aanreikt. Waarna ze de paskamer binnenkomt, haakjes verlegt, bandjes verkort, en borsten opschudt. Tot mijn hele decolleté er naar haar believen uitziet. Het is een wat gênant ritueel, vind ik, maar goed ...  Je moet er wat voor over hebben.

Chinese telefoon?

Terwijl de lingeriedame me een nieuwe beha aangordt en - met het hoofd schuin - ziet dat het goed is, doet ze haar praatje. "Hé", denk ik, als ook ik in de spiegel kijk, "ik ken dat modelletje. Dat heb ik beschreven." En dan luister ik naar de argumenten die de verkoopster aanhaalt. En denk: "Hé, dat zijn mijn woorden. Die heb ik geschreven."

Gestrikt door eigen woorden

Kijk, dat is nu kicken! Dat je wàt je schreef uit de mond van een wildvreemde hoort. En niet zoals bij dat spelletje waar je een boodschap in het oor van telkens een volgende persoon moest fluisteren. Neen. Loepzuiver letterlijk.

Schrijven is soms eenzaam. En dan ontmoet je plots je lezer. En ontdek je dat je teksten hem of haar bereikten én raakten. Wauw! Daar kan echt niets tegenop.

En het bewuste lingeriesetje, zou ik het gekocht hebben? Wat denkt u?


Tevreden klanten aan het woord

De journalisten happen toe!
Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen
Meteen op dezelfde golflengte
Iedereen zou deze schrijfopleiding moeten volgen
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Open en duidelijk
Drukkersjargon professioneel vervlaamst
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Sterke content, stipt op tijd geleverd
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
English, in other words
Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Schrijf.be? Dat is super service!
Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak
Teksten met een twist
Echt anders dan wij altijd deden
Echte woordkunstenaars
Partner bij uitstek
Professioneel, prettig, dynamisch

Wat klanten zeggen

Ziet er erg goed uit! :)  Je hebt de Bonanza-stijl helemaal begrepen.

Ilse De Vis
Bonanza