Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Dat verdient een bloemetje

Ik kreeg onlangs bloemen in het station. Niet dat ik de enige was, iedereen kreeg een bloempotje met meiklokjes. Dat ik blij verrast was, spreekt voor zich. Je krijgt niet elke dag bloemen in het station. En dus wandelde ik, gelukkig als een klein kind, naar buiten met mijn bloempotje vol meiklokjes.

Meiklokjes?

Hoe tevreden ik ook was, de meiklokjes brachten ook heel wat vragen met zich mee: waaraan verdiende ik dit bloempotje? Van wie kwam deze attentie? Waarom kregen we dit geschenkje uitgerekend vandaag? Nieuwsgierigheid is my middle name. Ik stel me dan ook nooit zomaar tevreden met een cadeautje, ik eis duiding. En daar liep het mis.

Onduidelijke duiding

Er waren nochtans pogingen om toelichting te geven. De  vrijwilligers die de meiklokjes uitdeelden, droegen bijvoorbeeld een T-shirt met het logo van 'Het Station' ... op de achterzijde. En het cellofaan rond het bloempotje droeg de tekst 'meiklokjes maken uw dromen waar'  ... in piepkleine letters. Een boodschap die ik trouwens niet begreep. De link tussen 'dromen' en 'Het Station' was me onduidelijk.

Bloemen verwelken, schepen vergaan ...

Vandaar mijn oproep aan 'Het Station'. Verwent u graag uw reizigers? Fijn! Maakt u tegelijkertijd graag reclame voor uzelf? Prima. Maar doe het dan goed.
Zet uw baseline op de bloempot. Plaats uw logo op de voorkant van de T-shirts. Steek een flyer bij de meiklokjes. Plaats desnoods NMBS-topman Jannie Haek, verkleed als meiklokje, op het perron, terwijl hij luid het unieke voordeel van 'Het Station' scandeert ... Maar doe alvast iets. Want nu waren er alleen maar meiklokjes ... en u weet net als ik: 'bloemen verwelken, schepen vergaan ... maar een krachtige boodschap blijft altijd bestaan.'


Tevreden klanten

Iedereen zou deze schrijfopleiding moeten volgen
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Ik lig nergens meer wakker van
Het hart van onze website
Vakkundig en toch toegankelijk, professioneel en toch persoonlijk
Goed voor planning en humeur
Partner bij uitstek
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Schrijf.be? Dat is super service!
Verkoopbrief was schot in de roos
Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
De kwaliteit waarop ik had gehoopt
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Niemand nog een excuus voor slechte teksten
Tekst even belangrijk als vorm
Meer dan schrijven
Efficiënt, makkelijk én snel

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de leuke vacatures, ik zou er onmiddellijk aan de slag willen :-)!

Pieter Francois
Ontex