fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Wij, ik of u (2)

Verkoopsteksten schrijft u niet voor uzelf, maar voor uw lezer. Lees de tekst hieronder en duid aan hoeveel keer u 'we/wij/ons/onze' tegenkomt en hoeveel keer 'u/uw'. Het resultaat zal u verbazen. 

placeholder

Opdracht

Een Nederlands uitzendbureau mailde Schrijf.be een brochure ter beoordeling, omdat hij 'niet lekker liep' (namen en coördinaten werden anoniem gemaakt).

Tel het aantal keer dat wij/we/ons/onze voorkomt vs.u/uw:(namen en coördinaten werden anoniem gemaakt).

 

De score >

Wie zijn wij, wat doen wij?
Uitzendbureau begeleidt u bij het vinden van geschikt personeel voor uw organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van administratief, commercieel en overig ondersteunend personeel vanaf MBO-niveau in de Regio. Wij beschikken over een groot bestand gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten. Ruim 70% van onze uitzendkrachten vindt via Uitzendbureau een vaste baan.

Uitzendbureau is in 1999 opgericht in Stad en sinds 2002 zijn wij ook actief vanuit onze vestiging in Stad. Ons team van professionals heeft een bewezen trackrecord in arbeidsbemiddeling of andere commerciële dienstverlening. Wij onderscheiden ons door te zoeken naar kandidaten die de grootste toegevoegde waarde bieden. Hiertoe streven wij naar een open en heldere communicatie met onze klanten. Betrokkenheid, resultaatgerichtheid gecombineerd met een persoonlijke aanpak zijn dé kenmerken van onze werkwijze. Door klein te blijven proberen wij deze kwaliteiten te waarborgen.

Hoe gaan wij te werk?
Optimale knowhow van uw organisatie is van groot belang. Wij houden daarbij vooral rekening met de specifieke dynamiek en cultuur van uw organisatie en de markt waarbinnen u opereert. Wij starten met een uitgebreid intake-gesprek om ons een goed beeld te vormen van uw organisatie. Daarna richten wij ons op de vacature.
Met behulp van een uitgebreide functieomschrijving en profiel van de gewenste kandidaat gaan wij op zoek. Wervingsmethoden die wij hierbij inzetten zijn het raadplegen van ons kandidatenbestand, het plaatsen van (raam)advertenties en in sommige gevallen directe benadering van potentiële kandidaten. Op basis van hun trackrecord, een uitgebreid intake-gesprek en referentie onderzoek selecteren wij onze kandidaten.

De score >


Tevreden klanten aan het woord

Dynamische taalprofessionals
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Teksten vertaald … én verbeterd!
Wat een verbetering!
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Er kon niets beter aan de samenwerking
Teksten met aroma!
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Echt anders dan wij altijd deden
“Storytelling met resultaat”
Wervende kandidatuur in nog geen vier uur
Heel tevreden van hands-on-mentaliteit
Tot zeven keer meer respons
Net wat een start-up nodig heeft
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Menselijk, constructief en no-nonsense
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Hun webteksten maken ons webontwerp nog krachtiger
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Een constant, hoog niveau

Wat klanten zeggen

Schrijf.be is een vriendelijk en spontaan bedrijf waar geen moeite te veel is en niets te veel gevraagd. Wij doen zeker opnieuw een beroep op jullie.

Céline Verhaeren