fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Wij, ik of u? (3)

Schrijft u een tekst voor uw klant? Spreek die dan ook direct aan. En ga dus volop voor 'u' in plaats van 'wij' en 'ons'. Schrijf.be deed de test met deze tekst van een Nederlands uitzendbureau. 

wij ik of u?Testresultaten

Een Nederlands uitzendbureau mailde Schrijf.be een brochure ter beoordeling, omdat hij 'niet lekker liep' (namen en coördinaten werden anoniem gemaakt).

Tel het aantal keer dat wij/we/ons/onzevoorkomt vs. u/uw: (namen en coördinaten werden anoniem gemaakt).

Wie zijn wij, wat doen wij?

Uitzendbureau begeleidt u bij het vinden van geschikt personeel voor uw organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van administratief, commercieel en overig ondersteunend personeel vanaf MBO-niveau in de Regio.

Wij beschikken over een groot bestand gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten. Ruim 70% van onze uitzendkrachten vindt via Uitzendbureau een vaste baan. Uitzendbureau is in 1999 opgericht in Stad en sinds 2002 zijn wij ook actief vanuit onze vestiging in Stad. Ons team van professionals heeft een bewezen trackrecord in arbeidsbemiddeling of andere commerciële dienstverlening. Wij onderscheiden ons door te zoeken naar kandidaten die de grootste toegevoegde waarde bieden. Hiertoe streven wij naar een open en heldere communicatie met onze klanten. Betrokkenheid, resultaatgerichtheid gecombineerd met een persoonlijke aanpak zijn dé kenmerken van onze werkwijze. Door klein te blijven proberen wij deze kwaliteiten te waarborgen.

 

Hoe gaan wij te werk?

Optimale knowhow van uw organisatie is van groot belang. Wij houden daarbij vooral rekening met de specifieke dynamiek en cultuur van uw organisatie en de markt waarbinnen u opereert. Wij starten met een uitgebreid intake-gesprek om ons een goed beeld te vormen van uw organisatie. Daarna richten wij ons op de vacature.

Met behulp van een uitgebreide functieomschrijving en profiel van de gewenste kandidaat gaan wij op zoek. Wervingsmethoden die wij hierbij inzetten zijn het raadplegen vanons kandidatenbestand, het plaatsen van (raam)advertenties en in sommige gevallen directe benadering van potentiële kandidaten. Op basis van hun trackrecord, een uitgebreid intake-gesprek en referentie onderzoek selecteren wij onze kandidaten.

Score: 24 wij/we/ons/onze vs. 6 u/uw!


Tevreden klanten aan het woord

Eindredacteur met scherpe ogen
Je krijgt altijd sterke teksten
Goed voor planning en humeur
Authentic while still meeting SEO needs
Met glans geslaagd voor ‘les parisiens’
Het hart van onze website
Essentie gevat in verfrissende stijl
Onze baseline ligt lekker
Gelukkig met deze contentpartner
Boodschap gesnapt én goed verwoord
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline
Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Kill our darlings, please
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Vlamingen die Nederlanders begrijpen
Best confronterend, maar ook léuk

Wat klanten zeggen

Voor onze vertalingen werken we graag samen met Schrijf.be. Prima kwaliteit, oog voor details, en altijd netjes op tijd geleverd – zaken waaraan Portakabin ook veel belang hecht.

Daniëlle van der Spree