Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Zalf op je aardbeien, een pilletje op je ijs

Ik kreeg onlangs een heerlijk ijsje. Onze gastvrouw goot er rijkelijk warme chocoladesaus over. Niets heerlijkers dan genieten van een wulpse Dame Blanche in goed gezelschap. "Iemand slagroom?" vroeg onze gulle vriendin.

Medicinaal toetje

Ik lust geen crème fouettée. Zelfs niet als die light beweert te zijn. Dus gaf ik de romige spuitbus - het huismerk van Carrefour -  door aan mijn gretige tafelgenoten. Maar toen registreerde mijn argusoog de eigenschap die Carrefour haar slagroom toedicht: onctueux. Romige slagroom, dus. Maar wat denk je van Carrefours vertaling? Yes ...  zalfachtig! De goesting van mijn disgenoten was meteen over, want wie wil nu zijn ijs medicinaal garneren?

Smakelijke hertalingen

Vertalingen van producten en hun eigenschappen, het blijft een heikel punt.
Niet als u uw teksten laat hertalen door Schrijf.be.  Dus, Carrefour, neem gerust contact met ons op.
U ziet uw omzet op bepaalde producten onmiddellijk smakelijk stijgen!


Tevreden klanten

Essentie gevat in verfrissende stijl
Eén blik op jullie website en ik was overtuigd
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Schrijf.be? Dat is super service!
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Teksten op maat
Wegbereiders van de betere zin
Hun webteksten maken ons webontwerp nog krachtiger
Gelukkig met deze contentpartner
Ik wist meteen waar ik moest zijn
De webtekst lokt zoekrobotten
Een baken van kwaliteit
Schrijf.be is nummer één
Inlevingsvermogen verdient respect
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
Partner bij uitstek
Professioneel, prettig, dynamisch
We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
Je weet op voorhand dat het goed komt

Wat klanten zeggen

Wij waren heel tevreden over uw publireportage over onze maatschappij in ZO magazine. Daarom stuur ik u een nieuwe aanvraag.

Evelyne de Voghel