Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Dé testimonial? Een voorbeeld (of drie)

Schrijft u een testimonial? Een voorbeeld helpt dan enorm. Wij graaien er drie uit onze getuigenissendoos.

Testimonial-voorbeeld als shot inspiratie. Zoekt u een sterke shot inspiratie voor uw testimonial? Dan is er niets beter dan enkele modelvoorbeelden.

Testimonial-voorbeeld numéro 1

Klant: manroland.

De getuigenis.

Testimonial-voorbeeld numéro 2

Klant: Cevora.

De getuigenis.

Testimonial-voorbeeld numéro 3

 Klant: BeauNoir.

De getuigenis.

 

 >> Bekijk meer testimonial-voorbeelden die wij voor klanten schreven. Of die we van hen kregen, over hun ervaring met Schrijf.be.

Bonustip (in drievoud): zo verspreidt u uw testimonial

Is uw getuigenis geschreven? Mooi! Het is de start van uw veroveringstocht. Uw testimonial verspreidt u door hem op de juiste plaats op de juiste prospect af te vuren.

Drie tips:

  1. Drukbezette bedrijfsleiders hebben geen tijd om lange lappen tekst te lezen. Distilleer daarom belangrijke quotes uit de getuigenis en licht die uit op uw webpagina’s.

  2. Moet uw prospect uw testimonials zoeken? Dan haakt hij gefrustreerd af. Leg daarom links. Veel links. Verspreid bijvoorbeeld uw testimonial op uw homepagina, in de rechtermarge van uw verkooppagina’s, in uw nieuwsbrief, bij uw offerte, … Zo belandt iedere prospect er hoe dan ook ooit op.

  3. Hebt u een grote voorraad aan testimonials? Maak het uw prospect dan zo gemakkelijk mogelijk. Deel ze op in categorieën en zorg voor een intuïtieve zoekfunctie, zoals Schrijf.be dat doet. Ook makkelijk voor u, trouwens. Want wilt u snel een testimonial toevoegen aan uw offerte, socialmediapost, landingspagina, …? Dan vindt u het geschikte exemplaar in een wip terug.

Zo, uw getuigenis verspreiden is nu een piece of cake voor u. En dankzij onze testimonial-voorbeelden is schrijven dat ook. Toch hulp nodig? Wij maken graag kennis met uw grootste fans!


Wat klanten zeggen

Wij zijn erg tevreden over de geleverde tekst. Dankjewel daarvoor.

Caroline Vercauteren
NIKO