fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Vol van vulpen

Weet u wat ik vorige week plots terugvond? Mijn oude vulpen. Een statig, donkergroen exemplaar, met in sierlijke letters mijn naam erin gegraveerd. Oprecht ontroerd was ik. Want mijn vulpen en ik, wij waren vroeger onafscheidelijk. Samen penden we talloze examens, stiekeme briefjes, en natuurlijk ellenlange opstellen.

Vuilpen

Nu ja, echt handig is zo'n vulpen niet altijd. Als je ze moet vullen bijvoorbeeld. Ik zie me nog zitten op mijn schoolbankje: een kliederboel op mijn blad, en meer inkt op mijn handen dan in de pen zelf. Maar ach, het gevoel van zo'n pen die zachtjes over het papier glijdt ... ik word er lyrisch van.

Veerpen

In een puberale opwelling heb ik me zelfs ooit aan een veer gewaagd. U weet wel, zo'n pluim waarmee getroubleerde poëten in films lustig in een inktpot roeren. Maar je kreeg er nooit meer dan drie woorden per keer uit. En toen - door een onhandig manoeuvre - de inhoud van mijn inktpot plots op de grond lag, was het uit met de pret.

Geen pen

Wat een verschil met hoe ik nu schrijf. Ik tokkel mijn teksten gewoon op de computer. Netjes, dat wel. Maar een vulpen ... die heeft toch iets. Eens kijken of onze klanten handgeschreven teksten appreciëren? :-)


Tevreden klanten aan het woord

Snel en professioneel: wat wil je nog meer?
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Verkoopbrief was schot in de roos
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Samenhangend geheel van alle elementen
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Iedereen zou deze schrijfopleiding moeten volgen
Eén blik op jullie website en ik was overtuigd
Wat er nog beter kon? Niets.
SEO-experts en taaladepten in één
Snelheid én kwaliteit als troeven
Professionalisme is indrukwekkend
Mijn technische wereld helder uitgelegd
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Je weet op voorhand dat het goed komt
Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
Het hart van onze website

Wat klanten zeggen

We 'worden' een bijzonder team (ik denk dat we het al zijn!)

Paul Robrechts
Robrechts & Thienpont