fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Vol van vulpen

Weet u wat ik vorige week plots terugvond? Mijn oude vulpen. Een statig, donkergroen exemplaar, met in sierlijke letters mijn naam erin gegraveerd. Oprecht ontroerd was ik. Want mijn vulpen en ik, wij waren vroeger onafscheidelijk. Samen penden we talloze examens, stiekeme briefjes, en natuurlijk ellenlange opstellen.

Vuilpen

Nu ja, echt handig is zo'n vulpen niet altijd. Als je ze moet vullen bijvoorbeeld. Ik zie me nog zitten op mijn schoolbankje: een kliederboel op mijn blad, en meer inkt op mijn handen dan in de pen zelf. Maar ach, het gevoel van zo'n pen die zachtjes over het papier glijdt ... ik word er lyrisch van.

Veerpen

In een puberale opwelling heb ik me zelfs ooit aan een veer gewaagd. U weet wel, zo'n pluim waarmee getroubleerde poëten in films lustig in een inktpot roeren. Maar je kreeg er nooit meer dan drie woorden per keer uit. En toen - door een onhandig manoeuvre - de inhoud van mijn inktpot plots op de grond lag, was het uit met de pret.

Geen pen

Wat een verschil met hoe ik nu schrijf. Ik tokkel mijn teksten gewoon op de computer. Netjes, dat wel. Maar een vulpen ... die heeft toch iets. Eens kijken of onze klanten handgeschreven teksten appreciëren? :-)


Tevreden klanten aan het woord

Weinig geblaat en veel wol
Wat een verbetering!
Net wat een start-up nodig heeft
Kill our darlings, please
Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Tot zeven keer meer respons
Efficiënte doe-mailing met schwung
Samen tot unieke communicatiestijl komen
Teksten onder stroom
Hun reputatie snelt hen vooruit
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Teksten vertaald … én verbeterd!
Schrijf.be denkt met u mee
Allroundtekstatleten
Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit
Authentiek voer voor moderne lezers
Sodexo en Schrijf.be: een klinkend partnerschap
Technische inhoud helder verwoord
Empathie, ambacht en succes

Wat klanten zeggen

Dank je wel voor de vlotte samenwerking en de goede artikels! Ik ben er zeker van dat we in de toekomst nog zullen kunnen samenwerken.

Anneleen Van Looy
GZA vzw