Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Vol van vulpen

Weet u wat ik vorige week plots terugvond? Mijn oude vulpen. Een statig, donkergroen exemplaar, met in sierlijke letters mijn naam erin gegraveerd. Oprecht ontroerd was ik. Want mijn vulpen en ik, wij waren vroeger onafscheidelijk. Samen penden we talloze examens, stiekeme briefjes, en natuurlijk ellenlange opstellen.

Vuilpen

Nu ja, echt handig is zo'n vulpen niet altijd. Als je ze moet vullen bijvoorbeeld. Ik zie me nog zitten op mijn schoolbankje: een kliederboel op mijn blad, en meer inkt op mijn handen dan in de pen zelf. Maar ach, het gevoel van zo'n pen die zachtjes over het papier glijdt ... ik word er lyrisch van.

Veerpen

In een puberale opwelling heb ik me zelfs ooit aan een veer gewaagd. U weet wel, zo'n pluim waarmee getroubleerde poëten in films lustig in een inktpot roeren. Maar je kreeg er nooit meer dan drie woorden per keer uit. En toen - door een onhandig manoeuvre - de inhoud van mijn inktpot plots op de grond lag, was het uit met de pret.

Geen pen

Wat een verschil met hoe ik nu schrijf. Ik tokkel mijn teksten gewoon op de computer. Netjes, dat wel. Maar een vulpen ... die heeft toch iets. Eens kijken of onze klanten handgeschreven teksten appreciëren? :-)


Tevreden klanten

Technische inhoud helder verwoord
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Goed meegedacht, goed neergeschreven
Schrijf.be bulkt van het schrijftalent
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.
Geen discountfirma − gelukkig maar
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Allroundtekstatleten
Snel en professioneel: wat wil je nog meer?
Samenhangend geheel van alle elementen
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak
Snel, accuraat, betaalbaar
Snel, deskundig en accuraat
Onze mailing zit er boenk op!
Hun webteksten maken ons webontwerp nog krachtiger
Precies wat we in gedachten hadden
Flexibel, grondig en eerlijk
De 'vloek der kennis' omzeild
Er waait een nieuwe wind door onze magazines

Wat klanten zeggen

Wow, jij kan echt tof schrijven!

Nathan Willekens