Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Versterk uw boodschap

Telkens als ik van het boetseeratelier naar huis rijd, passeer ik een uitvaartcentrum. Dat weet ik, omdat het onheilspellend dicht bij een verraderlijk kruispunt ligt. Ik stop er dus altijd even en  kijk voorzichtig links en en rechts voor ik verder rijd.

Dooie boel

De etalage lijkt die van een stereotiepe uitvaartonderneming: er treuren stenen bloemenkransen, marmeren boeken snikken het uit in oubollige krulletters, en doodsbrieven brengen er hun droevige tijding. Heel mistroostig allemaal. En vooral: heel saai.

Mokerslag

Toch slaagt deze begrafenisondernemer erin om van zijn uitstalraam een bijzonder communicatiemedium te maken. Dat een sterke boodschap brengt. Die aan kracht wint - gewoon door de plek waarop zij gegraveerd staat:

Vergeet niet te leven.

Daar sta je als sterveling echt wel even stil bij, niet?

Sla uw lezers ko

Ook de copywriter in mij begint dan na te denken. Over hoe de juiste woorden op de juiste plek uw lezer een mokerslag geven. Terwijl ze anders verloren gaan in het gedruis van het dagelijkse leven. Op een volle tram bijvoorbeeld bezorgt bovenstaande zin uw doelgroep waarschijnlijk eerder een Phil Bosmans-allergie.

Vergeet Ilse niet te bellen

U bent misschien geen uitvaartverzorger. En u hebt geen etalage vol doodkisten. Maar ik ben er zeker van dat we het uitgelezen medium vinden voor uw boodschap. En de uitgelezen boodschap voor uw medium. Bel onze coördinator Ilse maar. En ... vergeet ondertussen niet te leven.


Tevreden klanten

Teksten die meeleven
Schrijf.be bulkt van het schrijftalent
Tone of voice zit onmiddellijk goed
Net wat een start-up nodig heeft
Webteksten die kleven
Meteen dol op de schrijfstijl
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Schrijf.be is nummer één
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”
Sodexo en Schrijf.be: een klinkend partnerschap
Een constant, hoog niveau
Menselijk, constructief en no-nonsense
Ze willen het beste voor je
Mijn perfecte match
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Efficiënt, makkelijk én snel
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Onvoorstelbaar knap werk
Uitmuntende tekst in recordtempo

Wat klanten zeggen

Geweldig! Nog nooit in mijn hele loopbaan maakte ik mee dat iemand alles begrijpt … en het zo goed, kort en genuanceerd weergeeft.

Frank Beunk
EyeFive