Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

The future of publishing

publishingOp vraag van een klant ging ik op zoek naar een 'omkeerbaar gedicht'. Of beter gezegd: iemand die dat kan schrijven. In het Engels. Als voorbeeld stuurde hij me 'Lost Generation' van Jonathan Reed. Een mooie, soms beetje rare tekst die een heel andere betekenis krijgt als je hem achterstevoren leest.

Op zoek naar een schrijver

Iemand vinden die dit schrijft - of wil proberen - bleek niet zo gemakkelijk. Ik verdiepte me in de wondere wereld van de poëzie. Zo probeerde ik via ontelbare links, teksten en filmpjes een schrijver of dichter te vinden die zich aan deze opdracht wil wagen. Helaas - tot vandaag geen geluk.

Gevonden?!

Wat ik wél vond: een tekst die me deed nadenken over mijn eigen (werk)wereld. Getiteld: 'The future of publishing'. Oorspronkelijk geschreven voor een salesconferentie, door werknemers van Dorling Kindersley Books, maar ondertussen een hit op internet. Over de toekomst van uitgeverijen. Of hoe de huidige generatie genoeg heeft van boeken en teksten ... of toch niet? Het hangt er maar van af hoe je het bekijkt!


Tevreden klanten

Winning team
Engels, met andere woorden
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.
Eerdere samenwerking opende deuren
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Het hart van onze website
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Al onze troeven op één blad
Uitstekende partner voor elke taalklus
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Ik wist meteen: dít is het!
Betrouwbare leverancier om te koesteren
De ideale partner die zekerheid geeft
Hoge verwachtingen volledig ingelost
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
Hun webteksten maken ons webontwerp nog krachtiger
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Kruidige webteksten doen watertanden

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de geweldige tekst. Schitterend geschreven!

Nathalie Van Nuffel