fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Terug naar school

De schrijfberen beten blijkbaar stevig in het stof deze week. Ook ik bond vorig weekend - aan de vooravond van het nieuwe schooljaar - de strijd aan met het spinrag. En ruimde een kruipzolder op waar het stof een kwarteeuw vrij spel had gekregen. Mét plezier, want onder een fikse laag stof stuitte ik op enkele mooie vondsten.

Nostalgietrip

De plaats van mijn nostalgietrip? Het huisje waarin mijn grootouders meer dan zestig jaar liefde en leed deelden. In het collectieve dorpsgeheugen leeft grootvader nog voort als de strenge schoolmeester. Geen beter woord dan 'parmant' om meter te omschrijven: een fiere en tegelijk stevig uit de kluiten gewassen huisvrouw. Die me in mijn herinneringen steevast toewuift vanuit haar moestuintje - met rubberlaarzen tot net boven de knie.

Op schattenjacht

De buit van een dagje stof ruimen? Een prachtige Mistetler-bolhoed, uit de tijd dat Leuvense hoedenmakers nog niet in de Tiensestraat, maar in de rue de Tirlemont huisden. Een prachtig roze korset. Ik kon het niet nalaten dit even aan te rijgen. Voor De Lol: u hoeft er heus niets meer achter te zoeken! Een oude stofzuiger ook. Zo'n exemplaar met stofzak dat ik me alleen in de handen van tante Sidonia kan inbeelden.

Schone schriftjes

Maar de mooiste ontdekking was een groot pak. In vergeeld krantenpapier gewikkeld en stevig dichtgeknoopt. De inhoud? Een stapel schriftjes waarin de leerlingen van mijn opa zaliger hun eerste woordjes schoonschreven. Ik las hun ietwat beverig neergepende namen op de kaften. En stuitte op enkele oude bekenden. Die ik vast blij kan maken met hun eerste schrijfsels.


Tevreden klanten aan het woord

In één woord? Kwaliteit!
Tone of voice zat meteen goed
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Winning team
Snelheid én kwaliteit als troeven
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.
Frisse en vernieuwende schrijfstijl
Goed meegedacht, goed neergeschreven
Eerdere samenwerking opende deuren
Superlatieven schieten tekort
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
Menselijk, constructief en no-nonsense
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Snel en professioneel: wat wil je nog meer?
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje

Wat klanten zeggen

Hartelijk dank voor de snelle respons. Ziet er goed uit!

An Verstraete