Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

		string(2) "be"
	
		array(7) {
 ["title"]=>
 string(0) ""
 ["type"]=>
 string(7) "website"
 ["url"]=>
 string(46) "https://schrijf.be/nl/blog/po-c3-abzie-is-in-2"
 ["image"]=>
 string(23) "images/logo-schrijf.png"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["site_name"]=>
 string(10) "Schrijf.be"
 ["locale"]=>
 string(5) "nl-BE"
}
	
		array(6) {
 ["title"]=>
 string(0) ""
 ["type"]=>
 string(7) "website"
 ["url"]=>
 string(46) "https://schrijf.be/nl/blog/po-c3-abzie-is-in-2"
 ["image"]=>
 string(23) "images/logo-schrijf.png"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["site_name"]=>
 string(10) "Schrijf.be"
}
	

Poëzie is in (2)

Op 28 januari vertelde ik u al over de nieuwe tournee van Yasmine. Hierin koppelt zij muziek aan poëzie. Het beste van twee werelden, dus. Bovendien geeft zij tijdens elke voorstelling iedereen de kans een 'schandelijk vergeten' gedicht voor te lezen.

Toevallig was ik vorige vrijdag negen jaar gelukkig samen. En omdat ik steevast het verwijt krijg totaal onromantisch te zijn, kon ik deze kans om een beetje tegengewicht te bieden, écht niet laten schieten.

Verrassing

Ik trok mijn stoute schoenen aan en stelde me kandidaat. En mijn kandidatuur werd weerhouden! Tsjakaaaaa: romantiek op til.

Kijken in de flits

yasmine houdt woord "Nu nog een geweldig gedicht vinden en ik zit weer voor enkele jaren gebeiteld", dacht ik. En daar was mijn redder in nood, en rots in de branding: onze eindredacteur. Hij stelde  'Kijken in de Flits' van Peter Verhelst voor. Een schot in de roos. En met flanellen benen klom ik het podium op ...

Mooiste compliment

Het mooiste compliment van die avond? Lieve Desmet, een straffe madam die ook met poëzie bezig is, zoekt ondertussen actief naar meer werk van Peter Verhelst.

Bedankt Yasmine!