fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Out of office, maar toch aan het werk

Out of office, toch aan het werk

Vakantie: dat lijkt vandaag niet meer te bestaan. Toch niet als ik de recente out-of-officemeldingen lees. Out of office zijn mijn contactpersonen wel. Maar in vakantiemodus: dat niet. En dat vind ik jammer.

Enkele voorbeelden:


"Hallo,
Ik ben met vakantie tot 1 augustus. Beperkte toegang tot mijn mails. ’s Avonds probeer ik u te antwoorden."

"Tot 25 juli ben ik er niet. Voor dringende vragen mag u me steeds sms’en op <telefoonnummer>."

U mag - nee moet - uw batterijen opladen

’s Avonds mail lezen? Werken via sms? Noem het bewonderenswaardig. Of noem het zonde. Want dient vakantie niet om even weg te zijn van alles en iedereen? Om onze hersenen rust te gunnen? Ik geloof steevast in de heilzame werking van echte vakantie: eerst de batterijen opladen om daarna weer het beste van uzelf te geven.

Out of office is ... out of office

Dus ijverige contactpersonen: laat die mailbox gesloten. U hebt het hele jaar hard gewerkt. Die vakantie hebt u wel verdiend. Blaas uit, geniet en kom als herboren terug. Ik wacht wel op u. En als het écht dringend is, hebt u vast sympathieke collega’s die mij verder helpen.

Ik ben trouwens niet de enige die u uw vakantie gunt.
Met een professionele out of office wekt u bij niemand frustratie. Doen!

Wat vindt u trouwens? Werken op vakantie: ja of nee?
Laat maar weten - ik ben benieuwd!


Tevreden klanten aan het woord

Empathie, ambacht en succes
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Goed meegedacht, goed neergeschreven
De perfecte omschrijving
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed
Menselijk, constructief en no-nonsense
Weinig geblaat en veel wol
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Het hart van onze website
Ze wisten meteen wat ik wilde
Spot on!
English, in other words
Die mannen weten wat ze doen!
Meer dan schrijven
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen

Wat klanten zeggen

Was perfect in orde. We hebben er niks aan veranderd.

Sophie Dumont