Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Out of office, maar toch aan het werk

Out of office, toch aan het werk

Vakantie: dat lijkt vandaag niet meer te bestaan. Toch niet als ik de recente out-of-officemeldingen lees. Out of office zijn mijn contactpersonen wel. Maar in vakantiemodus: dat niet. En dat vind ik jammer.

Enkele voorbeelden:


"Hallo,
Ik ben met vakantie tot 1 augustus. Beperkte toegang tot mijn mails. ’s Avonds probeer ik u te antwoorden."

"Tot 25 juli ben ik er niet. Voor dringende vragen mag u me steeds sms’en op <telefoonnummer>."

U mag - nee moet - uw batterijen opladen

’s Avonds mail lezen? Werken via sms? Noem het bewonderenswaardig. Of noem het zonde. Want dient vakantie niet om even weg te zijn van alles en iedereen? Om onze hersenen rust te gunnen? Ik geloof steevast in de heilzame werking van echte vakantie: eerst de batterijen opladen om daarna weer het beste van uzelf te geven.

Out of office is ... out of office

Dus ijverige contactpersonen: laat die mailbox gesloten. U hebt het hele jaar hard gewerkt. Die vakantie hebt u wel verdiend. Blaas uit, geniet en kom als herboren terug. Ik wacht wel op u. En als het écht dringend is, hebt u vast sympathieke collega’s die mij verder helpen.

Ik ben trouwens niet de enige die u uw vakantie gunt.
Met een professionele out of office wekt u bij niemand frustratie. Doen!

Wat vindt u trouwens? Werken op vakantie: ja of nee?
Laat maar weten - ik ben benieuwd!


Tevreden klanten

Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
Meer dan schrijven
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Smaakt naar meer – veel meer
Allroundtekstatleten
Spot on!
Schrijf.be is een meedenker
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Kruidige webteksten doen watertanden
Eindredacteur met scherpe ogen
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Open en duidelijk
Een constant, hoog niveau
Inlevingsvermogen verdient respect
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Hun werkwijze is absoluut top
Een baken van kwaliteit
Ik wilde er geen letter aan veranderen
De 'vloek der kennis' omzeild

Wat klanten zeggen

Perfecte timing! Bedankt voor het goede werk.

Sébastien Degand