Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Need for speed?

"Need for speed?" Een dagelijkse vraag van Wim, die tegenover me zit. Als ik weer eens als een vliegende gek
mijn toetsenbord zo hard aanval, dat zelfs de plastic toetsjes zachtjes kreunen.

Snel, sneller, snelst

Als veertienjarige leerde ik blind typen, op een loodzware Olympia. Hij teisterde mijn vingers en nagels, maar mijn pinkjes nog het meest. Vooral een volledig lesuur 'aqa', 'pmp', 'wqa' en 'ùmp' ... Vingerbrekende combinaties, waarbij ik al eens een slippertje maakte. En gekneld kwam te zitten onder de toetsen, in de duistere mechanische onderwereld. Gillen! En vriendinnen die een reddingsactie op het getouw zetten om de gekneusde vinger te bevrijden uit het metalen monster.

Texter

Lang leve het computerklavier, dus! Dat ruilt overbelaste pinkspiertjes en pijnlijke wurggrepen in voor onversneden snelheid. Vandaag geholpen door Wim die de snelheid nóg verder opdrijft. Want hij stuurde me net deze link door: https://www.fan.tv/digitaal/toontext.asp?id=24803. Daar vind je een recensie van 'Texter'.

Deze Zoef de Haas is dolgelukkig. Want Texter is gratis software die bliksemsnel zelf gekozen afkortingen vervangt door woorden, zinnen, ja, zelfs hele alinea's! En dat in om het even welk programma. Zonder onnodige toeters of bellen. Een absolute aanrader!

I feel the need. The need for speed.


Tevreden klanten

Om van te smullen
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Zó anders dan wat je elders leest!
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed
Professionalisme is indrukwekkend
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Meteen een goed gevoel bij de teksten
Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Professioneel, prettig, dynamisch
Iedereen zou deze schrijfopleiding moeten volgen
Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.
Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Trainees verguld met de hands-on workshop
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Essentie gevat in verfrissende stijl
Spot on!

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden met het resultaat.

Alvast bedankt voor de goede opvolging en aangename samenwerking.

Kurt Van Lancker
Live Chic