fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Met de billen bloot

Alle Schrijf.be-teksten moeten vóór ze uw kant uitkomen eerst met de billen bloot voor onze kwaliteitsbewaker. Niet letterlijk hé, we zijn keurige copywriters. Maar toch ... vandaag voelde het aan alsof ik écht in mijn adamskostuum voor Wim stond.

Meeuwen

Hoe dat kwam? Ik werkte aan copy voor het jaarverslag van afvalverwerker Hooge Maey. Na een tijdje komen die teksten helemaal tot leven voor mij. Dan zie ik vrachtwagens af en aan rijden, schreeuwende meeuwen opvliegen, stevige mannen met baarden en vrouwen met helmen, en blinkende biogasinstallaties.

Sh..

Toen ging het mis. Schreef ik afvoeraanval waar ik afvalaanvoer bedoelde. Mijn alziende voornaamgenoot schaterde het uit. Hij zag het in geuren en kleuren: gemene wc-potten die me vastgrepen en de riool in wilden sleuren. Ten afvoeraanval! War of the Closets in de Onwelriekende Dreef. Helpende handen die me van de pot trachtten te rukken. De schrijf.be'ren tot hun enkels in de beer. En onze KWAL voegde er fijntjes aan toe: "Blogje?"

De pot op

Ik voelde meteen dat er stront aan de knikker zat. Als ik mezelf niet voor mijn collega's te kakken wilde zetten, was snel handelen de grote boodschap. Stel je voor dat afvoeraanval in de zo gevreesde UBN terechtkomt ...

Niks Freud. De afvoeraanval leek mij de beste verdediging. Daarom, en alleen daarom, produceerde ik dit onfrisse blogje. Plees, houdt u zich een beetje in?


Tevreden klanten aan het woord

Jullie advies kwam heel goed van pas!
Hun reputatie snelt hen vooruit
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
Tot zeven keer meer respons
Geen centimeter ruimte voor fouten
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Niemand nog een excuus voor slechte teksten
Opvangnet geeft gemoedsrust
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Best confronterend, maar ook léuk
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
Meer dan schrijven
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Snelheid én kwaliteit als troeven
Op héél korte tijd en toch geen haastwerk
Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
Mijn geheime wapen om te scoren in Google

Wat klanten zeggen

We zijn heel tevreden. De stijl is exact wat we wensen, de teksten zijn aangenaam om te lezen, ... Thanks. Super dus.

Joëlle Tay