Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Met de billen bloot

Alle Schrijf.be-teksten moeten vóór ze uw kant uitkomen eerst met de billen bloot voor onze kwaliteitsbewaker. Niet letterlijk hé, we zijn keurige copywriters. Maar toch ... vandaag voelde het aan alsof ik écht in mijn adamskostuum voor Wim stond.

Meeuwen

Hoe dat kwam? Ik werkte aan copy voor het jaarverslag van afvalverwerker Hooge Maey. Na een tijdje komen die teksten helemaal tot leven voor mij. Dan zie ik vrachtwagens af en aan rijden, schreeuwende meeuwen opvliegen, stevige mannen met baarden en vrouwen met helmen, en blinkende biogasinstallaties.

Sh..

Toen ging het mis. Schreef ik afvoeraanval waar ik afvalaanvoer bedoelde. Mijn alziende voornaamgenoot schaterde het uit. Hij zag het in geuren en kleuren: gemene wc-potten die me vastgrepen en de riool in wilden sleuren. Ten afvoeraanval! War of the Closets in de Onwelriekende Dreef. Helpende handen die me van de pot trachtten te rukken. De schrijf.be'ren tot hun enkels in de beer. En onze KWAL voegde er fijntjes aan toe: "Blogje?"

De pot op

Ik voelde meteen dat er stront aan de knikker zat. Als ik mezelf niet voor mijn collega's te kakken wilde zetten, was snel handelen de grote boodschap. Stel je voor dat afvoeraanval in de zo gevreesde UBN terechtkomt ...

Niks Freud. De afvoeraanval leek mij de beste verdediging. Daarom, en alleen daarom, produceerde ik dit onfrisse blogje. Plees, houdt u zich een beetje in?


Tevreden klanten

Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Allroundtekstatleten
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Uitstekende partner voor elke taalklus
Boodschap gesnapt én goed verwoord
Interalu smart ceilings
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Om een voorbeeld aan te nemen!
Elke tekst is een schot in de roos
Onvoorstelbaar knap werk
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Partner bij uitstek
Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Hoge verwachtingen volledig ingelost
Hun webteksten maken ons webontwerp nog krachtiger

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de nieuwe nieuwsbrief. Weer erg leuk geworden. Hartelijk dank weer!

Stefan Lucius