fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Max en de maximonsters

Zondagnamiddag in de bioscoop: ik, onderuitgezakt in een comfortabele zetel, mijn verstand op nul, mijn ogen al halfdicht. Mijn jongste dochter heeft me meegetroond naar 'Where the wild things are', een film geregisseerd door Spike Jonze. Ik heb geen idee waarover de film gaat, maar ben al lang blij met het vooruitzicht op een luie zondagnamiddag om mijn kater te verzachten.

Boekenflashback

De film begint, over een jongetje dat ruzie heeft met zijn mama. Een jongetje van negen, met veel fantasie. Hee, ik ken dat verhaal! Dat jongetje is Max, van 'Max en de maximonsters', een van mijn favoriete kinderboeken, verteld en getekend door Maurice Sendak. Hoewel het boek maar tien zinnen lang is, wordt het beschouwd als een klassieker van formaat. Ook hier ten huize van. Ik las het duizenden keer voor aan mijn kinderen. En leefde elke keer mee met het eenzame jongetje Max en de ontroerende naïviteit van de maximonsters.

Beter dan het boek?

Wat een verrassing, deze prachtige film. Mijn kater ben ik helemaal vergeten. Ik verlaat de cinemazaal met tranen in mijn ogen, tussen een hoop joelende kinderen en een dochter die me meewarig aankijkt. Maar mijn zondag kan niet meer stuk. Leve koning Max! Leve de maximonsters!


Tevreden klanten aan het woord

Ik de cijfers, zij de letters
Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost
Contentcreatie van a tot z
Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak
De perfecte omschrijving
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
Professionalisme is indrukwekkend
Teksten vertaald … én verbeterd!
Hun werkwijze is absoluut top
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Efficiënte doe-mailing met schwung
Zij geven onze klanten perfecte webteksten!
Superlatieven schieten tekort
Exact wat ik zocht
Meer dan schrijven
Volbloed taalkunstenaars
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Copywriter met oog voor onze eigenheid

Wat klanten zeggen

Alvast hartelijk dank voor het fantastische werk!

Marleen Schelfhout
Fotowerken Schelfhout