Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Max en de maximonsters

Zondagnamiddag in de bioscoop: ik, onderuitgezakt in een comfortabele zetel, mijn verstand op nul, mijn ogen al halfdicht. Mijn jongste dochter heeft me meegetroond naar 'Where the wild things are', een film geregisseerd door Spike Jonze. Ik heb geen idee waarover de film gaat, maar ben al lang blij met het vooruitzicht op een luie zondagnamiddag om mijn kater te verzachten.

Boekenflashback

De film begint, over een jongetje dat ruzie heeft met zijn mama. Een jongetje van negen, met veel fantasie. Hee, ik ken dat verhaal! Dat jongetje is Max, van 'Max en de maximonsters', een van mijn favoriete kinderboeken, verteld en getekend door Maurice Sendak. Hoewel het boek maar tien zinnen lang is, wordt het beschouwd als een klassieker van formaat. Ook hier ten huize van. Ik las het duizenden keer voor aan mijn kinderen. En leefde elke keer mee met het eenzame jongetje Max en de ontroerende naïviteit van de maximonsters.

Beter dan het boek?

Wat een verrassing, deze prachtige film. Mijn kater ben ik helemaal vergeten. Ik verlaat de cinemazaal met tranen in mijn ogen, tussen een hoop joelende kinderen en een dochter die me meewarig aankijkt. Maar mijn zondag kan niet meer stuk. Leve koning Max! Leve de maximonsters!


Tevreden klanten

Hun werkwijze is absoluut top
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Ze wisten meteen wat ik wilde
Teksten om blind op te vertrouwen
Uitstekende partner voor elke taalklus
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Verkoopbrief was schot in de roos
Ik ga met een gerust hart slapen
In één woord? Kwaliteit!
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Je weet op voorhand dat het goed komt
Efficiënt, makkelijk én snel
Valse noot? Toch mooi lied!
Snel, deskundig en accuraat
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Tien voor thee én voor taal
De Schrijfdokter blies me van mijn sokken

Wat klanten zeggen

Ziet er prima uit. Goed werk, dank je wel!

Dorothee Gödeke
Consensio