fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Love me tender

Meestal zijn onze klanten Nederlandstalig. Maar soms moeten we ons al stotterend door telefoongesprekken en français worstelen. Of herlezen we drie keer onze Engelse mail voor we hem met cold feet versturen. Vaak weten we eigenlijk wel hoe het moet, maar is het een kwestie van er weer 'een beetje in te komen'. En soms leren we écht nieuwe dingen.

Tedere offerte

Zo moest ik onlangs in het Engels schrijven dat ik een offerte zou maken voor een klant. Ik was al eens het woord quote in die betekenis tegengekomen. Maar het bleef me doen denken aan een citaat. Dus keek ik op Bable Fish voor een alternatief. Het resultaat? Tender. Huh? Juist ja. Verder opzoekwerk leerde me dat dit woord inderdaad zowel 'teder, zacht, mals' als 'offerte' betekent. Leuk, hoe een heel zakelijk woord plots véél warmer klinkt ...


Tevreden klanten aan het woord

Jullie advies kwam heel goed van pas!
De betrouwbare partner die we zochten
Tekst even belangrijk als vorm
Smaakt naar meer – veel meer
Interalu smart ceilings
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Meteen een goed gevoel bij de teksten
Met de blik van een buitenstaander
Huis van vertrouwen – zonder voorbehoud
De tekst past bij mij
Precies wat we in gedachten hadden
Trefzeker, duidelijk en snel.
Snel, accuraat, betaalbaar
Onze nieuwe website straalt!
Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
Engels, met andere woorden
Wervende kandidatuur in nog geen vier uur
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Kill our darlings, please
SEO-experts en taaladepten in één

Wat klanten zeggen

De samenwerking was hartstikke goed. Alles is vlot verlopen, zoals ik verwachtte. De webdesigner gaat jullie teksten binnenkort inputten. Ondertussen maken we nog nieuwe bronteksten. Zodra die klaar zijn, stuur ik ze naar je door.

Tanja Slyusar
INPIEQ