Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Lees.be 2

Ik neem u nog eens mee naar de wondere wereld der boeken. Daar waar straffe schrijfsels ons opwachten.

"Als iedereen en alles sliep, en al de dingen in de nachtelijkse stilte waren, als alleen de sterren wenkten, hoog en helder boven de aarde in sneeuw, zaten er arme herders bij een knapperend vuur, op een van de heuvels hun kudde te hoeden." Deze zin is zo oud als de straat, maar dat maakt hem er niet minder mooi op. Hij kroop uit de pen van Felix Timmermans.

"Denken is nooit actie, voorwaarts, erop los, zoals mensen denken die niet weten wat denken is. Het heeft niet de aard van de lianenkappende woudloper, maar eerder van iemand die zich ontspannen in een warm bad laat glijden." Deze komen uit 'De ontdekking van de hemel' van Harry Mulisch. Bejaarde zinnen, echte pareltjes.

"Alles gaat fout, maar het is goed zolang ik het beleef: want ik leef." Niet alleen schrijvers toveren met woorden. Ook singer-songwriters bespelen de taal. Zoals Sarah Bettens tijdens Nekkanacht.


Lees ook

Wat klanten zeggen

Wat de teksten betreft: schitterend! Ik ken Schrijf.be al heel lang, en ik moet zeggen, na al die jaren, jullie kunnen het toch nog altijd opnieuw! Vanuit je teksten heb ik ook iets bijgeleerd, over hoe ik moet pitchen, over hoe ik op een andere manier, of in andere woorden iets moet overbrengen.

Willy Otto