Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ken uw lezer

Een tekst schrijven die uw lezer tot actie doet overgaan? Dan moet u donders goed weten wat hem beweegt en raakt. Maar vooral ... wat zijn frustraties en problemen zijn. Vertelt u concreet hoe u die voor hem oplost? Dan werpt uw communicatie gegarandeerd vruchten af.

De uitbaters van deze taverne hebben dat goed begrepen. Ze weten precies wat hun klanten bezighoudt. Ik vermoed dat ze de verzuchtingen van de winkelende dames al meer dan eens mochten aanhoren. Hun tekst raakt bij mij alvast de gevoelige snaar. Dus ga ik straks najaarshoppen? Dan parkeer ik mijn partner zeker in hun crèche.


Tevreden klanten

Snel, accuraat, betaalbaar
Dit tekstbureau is een echte verademing
Echt anders dan wij altijd deden
Teksten onder stroom
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Een baken van kwaliteit
Open en duidelijk
Een constant, hoog niveau
Er kon niets beter aan de samenwerking
Spot on!
Meteen dol op de schrijfstijl
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Uitstekende partner voor elke taalklus
Schrijfdokter scoort meer dan 90 procent
Menselijk, constructief en no-nonsense
Zó anders dan wat je elders leest!
Nooit een letterlijke vertaling!
Allemaal zotte mensen – gelukkig

Wat klanten zeggen

Dank voor de snelle reactie! Ik ben echt heel tevreden over de teksten die je geschreven hebt! Mooie salestalk.

Guido Verhaert