fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ken uw lezer

Een tekst schrijven die uw lezer tot actie doet overgaan? Dan moet u donders goed weten wat hem beweegt en raakt. Maar vooral ... wat zijn frustraties en problemen zijn. Vertelt u concreet hoe u die voor hem oplost? Dan werpt uw communicatie gegarandeerd vruchten af.

De uitbaters van deze taverne hebben dat goed begrepen. Ze weten precies wat hun klanten bezighoudt. Ik vermoed dat ze de verzuchtingen van de winkelende dames al meer dan eens mochten aanhoren. Hun tekst raakt bij mij alvast de gevoelige snaar. Dus ga ik straks najaarshoppen? Dan parkeer ik mijn partner zeker in hun crèche.


Tevreden klanten aan het woord

Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
Snel en professioneel: wat wil je nog meer?
Menselijk, constructief en no-nonsense
Trefzeker, duidelijk en snel.
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen
Ik wist meteen: dít is het!
Echte woordkunstenaars
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
A pleasure to work with, from beginning to end
Snelheid én kwaliteit als troeven
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Onze uitnodiging was een groot succes
Trainees verguld met de hands-on workshop
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Niemand nog een excuus voor slechte teksten
Weinig geblaat en veel wol
Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière
Iedereen zou deze schrijfopleiding moeten volgen

Wat klanten zeggen

Zaterdag heb ik mijn toespraak gedaan en ik wou jullie zeggen dat ik veel lof kreeg voor de mooie woorden die jullie neerschreven.

Dominique Roelandt
Muziekzolder