Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik ben vandaag zo vrolijk

Jawel, vreselijk vrolijk. En zelfs werkgerelateerd vrolijk! Weet u waarom? Nee, ik heb geen miljoenencontract binnengehaald voor Schrijf.be. Nee, ik heb geen tekst geschreven die schreeuwt om de Nobelprijs voor literatuur. Ik hing gewoon aan de lijn met ... een vrolijke klant.

Vriendelijkheid blijheid

Ik belde hem om onze offerte even te overlopen. Had hij ze goed ontvangen? Waren er nog vragen? De man aan de andere kant van de lijn antwoordde vrolijk, vriendelijk en opgeruimd. En voegde eraan toe dat hij de offerte heel duidelijk vond, spic and span zelfs. Had hij gezien hoe ik zat te glunderen, hij had er vast nog een offerte bovenop gevraagd - gewoon, voor de lol. Zelfs nu ik eraan terugdenk, krijg ik alweer een glimlach op mijn gezicht.

Dat klinkt allemaal misschien pietluttig, maar u hebt er geen idee van hoe gelukkig wij worden van zo'n uitbundige vriendelijkheid aan de lijn. Langs deze weg dus een bedankje voor alle blij bellende klanten. U maakt van ons goedgemutste copywriters!


Lees ook

Wat klanten zeggen

De webcopy is er, na een eerste leesmoment, knal op. Goed werk!

Peter Desmyttere