Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Hier het cookiemonster. Geeft u mij een kruimeltje? (Wees gerust: uw privacy is ons menens!)

Ja

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Heb jij Minousch gezien?

Ik ben een vinder. Ik eet wel eens een heel weekend gratis, omdat er een briefje van vijftig op straat voorbijwaait. Festivals zijn helemaal niet zo duur, omdat ik doodleuk een stapel drankbonnen op de grond zie liggen. Geluk? Helemaal niet. Ik heb techniek! Het vergt een geoefende blik om vondsten van troep te onderscheiden. Deze morgen rook mijn vindersneus dit pareltje:

Hartverscheurend, toch?

Insaf wordt later een prima copywriter. Want haar oproep werkt. Ze doet precies zoals wij: een tekst schrijven die doet doen. De rest van mijn tocht keek ik achter elk hoekje of daar soms een glimp van een tijger te zien was. En bijna had ik de kat van de buren geverfd en naar Insaf gebracht.

Insafs mama had er minder vertrouwen in. Op het einde van het briefje probeert ze zelf ook nog eens de lezer te overtuigen. De vinder krijgt een beloning!

En nu maar hopen dat er tijger-vinders in Insafs buurt wonen.

Reageer

Tevreden partners

Engels, met andere woorden
Precies wat we in gedachten hadden
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Gelukkig met deze contentpartner
Empathie, ambacht en succes
Net wat een start-up nodig heeft
Op héél korte tijd en toch geen haastwerk
Vlamingen die Nederlanders begrijpen
Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed
Uitstekende partner voor elke taalklus
Echte woordkunstenaars
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Onze baseline ligt lekker
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Heel herkenbaar voor onze klanten
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar

Wat klanten zeggen

De tekst was qua niveau helemaal goed. Pluim voor de copywriter!

Marieke Bolle