fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Gered door de bel

Wat ik echt niet kan missen als copywriter? Mijn laptop, een pen, papier misschien? Neen: mijn kookwekker.

Zonder kookwekker

Ik was eens een paar dagen zonder. Toen ging ik tussen twee woorden snel de boontjes opzetten. En tussen de soep en de pattaten nog even een mail versturen. De gevolgen waren fataal: een fornuis dat zelfs poetsengelen Maria en Sien nog nooit hebben gezien, uitgekookte aardappelen, verbrande worstjes in een oververhitte pan, slechtgezinde kinderen en ontevreden klanten. Kortom: ik was ploetermoeder én ploetercopywriter.

Mét kookwekker

Vrouwen doen alles tegelijk? Ik niet. Als ik schrijf, dan schrijf ik. En als ik kook, dan kook ik. En vergeet ik al de rest. "Focus op één ding", dicteerde ik onlangs nog de wet in een artikel voor Vision over evenwichtig leven en werken. "Zo bespaar je veel energie."

Gelijk heb ik! Maar soms kan het niet anders. En dan is een kookwekker de ultieme oplossing!


Tevreden klanten aan het woord

Engels, met andere woorden
Wegbereiders van de betere zin
Een baken van kwaliteit
De tekst past bij mij
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Net wat een start-up nodig heeft
Ze wisten meteen wat ik wilde
Spot on!
Efficiënt, makkelijk én snel
Meteen dol op de schrijfstijl
Tekst even belangrijk als vorm
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Ik lig nergens meer wakker van
De journalisten happen toe!
Interalu smart ceilings
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Met de blik van een buitenstaander

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de speech. Heb veel aandacht en positieve reacties gekregen.

Lechat