Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Gered door de bel

Wat ik echt niet kan missen als copywriter? Mijn laptop, een pen, papier misschien? Neen: mijn kookwekker.

Zonder kookwekker

Ik was eens een paar dagen zonder. Toen ging ik tussen twee woorden snel de boontjes opzetten. En tussen de soep en de pattaten nog even een mail versturen. De gevolgen waren fataal: een fornuis dat zelfs poetsengelen Maria en Sien nog nooit hebben gezien, uitgekookte aardappelen, verbrande worstjes in een oververhitte pan, slechtgezinde kinderen en ontevreden klanten. Kortom: ik was ploetermoeder én ploetercopywriter.

Mét kookwekker

Vrouwen doen alles tegelijk? Ik niet. Als ik schrijf, dan schrijf ik. En als ik kook, dan kook ik. En vergeet ik al de rest. "Focus op één ding", dicteerde ik onlangs nog de wet in een artikel voor Vision over evenwichtig leven en werken. "Zo bespaar je veel energie."

Gelijk heb ik! Maar soms kan het niet anders. En dan is een kookwekker de ultieme oplossing!


Tevreden klanten

Meteen een goed gevoel bij de teksten
Teksten vertaald … én verbeterd!
Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
“Storytelling met resultaat”
Snelheid én kwaliteit als troeven
Ze willen het beste voor je
Gelukkig met deze contentpartner
Inlevingsvermogen verdient respect
Teksten op maat
Uitmuntende tekst in recordtempo
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Overtuigende mailing tegen scherpe prijs
De Schrijfdokter blies me van mijn sokken
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
De communicatie blééf gewoon lopen
Onze nieuwe website straalt!

Wat klanten zeggen

Graag wil ik jullie hele team bedanken voor de uitstekende resultaten en de zeer aangename samenwerking.

Fanny Van Cauwenbergh