Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Hier het cookiemonster. Geeft u mij een kruimeltje? (Wees gerust: uw privacy is ons menens!)

Ja

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Gered door de bel

Wat ik echt niet kan missen als copywriter? Mijn laptop, een pen, papier misschien? Neen: mijn kookwekker.

Zonder kookwekker

Ik was eens een paar dagen zonder. Toen ging ik tussen twee woorden snel de boontjes opzetten. En tussen de soep en de pattaten nog even een mail versturen. De gevolgen waren fataal: een fornuis dat zelfs poetsengelen Maria en Sien nog nooit hebben gezien, uitgekookte aardappelen, verbrande worstjes in een oververhitte pan, slechtgezinde kinderen en ontevreden klanten. Kortom: ik was ploetermoeder én ploetercopywriter.

Mét kookwekker

Vrouwen doen alles tegelijk? Ik niet. Als ik schrijf, dan schrijf ik. En als ik kook, dan kook ik. En vergeet ik al de rest. "Focus op één ding", dicteerde ik onlangs nog de wet in een artikel voor Vision over evenwichtig leven en werken. "Zo bespaar je veel energie."

Gelijk heb ik! Maar soms kan het niet anders. En dan is een kookwekker de ultieme oplossing!

Reageer

Tevreden partners

De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Timing altijd stipt gerespecteerd
Volbloed taalkunstenaars
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Hoge verwachtingen volledig ingelost
Sterke content, stipt op tijd geleverd
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Efficiënt, makkelijk én snel
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Dit tekstbureau is een echte verademing
Flexibel, grondig en eerlijk
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Met glans geslaagd voor ‘les parisiens’
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Teksten van de bovenste plank
Al onze troeven op één blad
¡Fantástico!

Wat klanten zeggen

Dank je wel! 't Was fijn om zo vlot met jullie samen te werken.

Maarten Lootens
Test-Aankoop