Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Geboorte van de call to action

Een nieuwe call to action is geboren in contentwriting. Karaktertrekken van de kersverse baby? Hij is informerend, vriendelijk en subtiel. Driewerf hoera!

Welkom, call to action!

Vreugde bij Schrijf.be. Want met trots kondigen wij u aan: de geboorte van de call to action (CTA) in … contentwriting.

Informerende CTA? Wél welkom in contentwriting!

Contentwriting is: meerwaarde voor uw (potentiële) klant neerschrijven. Doet u dat al? Prima. Haal er nu alles uit, door zo vaak mogelijk naar andere content te verwijzen. Hoe? Met uw call to action.

Wát?! Is die niet doodverklaard in contentwriting? Ja, als u hem gebruikt voor commerciële platitudes. Niet als u er uw lezer mee informeert. Het gaat dus om … de wedergeboorte van de call to action. De feniks herrijst uit zijn as.

Verwijs naar uw contentwriting-stukken

Stel, u schrijft een blog. Welke newborn call to action mag u daarin stoppen? Diegene waarmee u uw lezer dieper laat graven in uw inhoud. Link naar een ouder artikel. Verwijs naar een tippagina. Of lok uw lezer naar uw social media. Het effect: u toont uw hulpvaardigheid. En uw lezer krijgt nóg meer vertrouwen.

De call to action leidt naar ... meer content.

Uw contentwriting-CTA is lief

Belangrijk om te weten: stop deze baby niet in een schreeuwerig kruippakje. Kies voor een onopvallend rompertje. Want uw CTA in contentwriting is:

1. vriendelijk – Gebruik een informatieve zin, in plaats van een bevel.

2. subtiel – Maak een hyperlink in uw tekst, in plaats van een aparte button. Voorbeelden? Kijk eens hierboven. Hoe ik u eerst doorverwees naar een tippagina over de call to action en daarna naar een artikel over de doodverklaarde CTA.

Zo, wij gaan de suikerbonen verder inpakken! En u?

Een nieuwe #calltoaction is geboren in #contentwriting. Karaktertrekken van de kersverse baby? Hij is informerend, vriendelijk en subtiel. Deel dit op
De call to action is springlevend in #contentwriting. Maar niet als schreeuwerig bevel. Deel dit op
De call to action dood in contentwriting? Niets van! Deel dit op

Reageer