Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Folteren met taal

Mijn oudste zoon van acht houdt van schieten, bonken en knallen. Het is de godganse dag oorlog in het hoofd van dat jong. Alles wat dodelijk, groot en sterk genoeg is om steden te vernietigen, is cool. Robots met laserwapens en superhelden in gevechtsvliegtuigen veroveren onze huiskamer met oorverdovend lawaai. Om mijn Atilla, de Hun te temmen, vraag ik hem even te stoppen met die gewelddadige spelletjes. Even een wapenstilstand, alsjeblief. "Oké, mam!" (Acht zijn is stoer, dus zeg je mam en niet meer mama.)

Knuffelharde spelletjes

Even later loop ik de living in en tref ik mijn oudste met de teddybeer van de jongste in de handen. Zijn broer kijkt ernaar - glunderend en met idolatrie in de ogen. Maar voor ik denken kan: "Ach, wat lief!" legt mijn zoon de beer op de grond en trapt hij hem met een noodknal door de kamer. Het onfortuinlijke beestje landt verweesd en verfomfaaid in een verre hoek.

"Kijk mam!" roept mijn enthousiaste Zidane, "... voetbeer!"

Ik weet niet of u hem later in de kranten ontmoet, mijn oudste - in de rubriek afgehakte armen en benen, of zo. Een ding weet ik wel: met zijn taalgevoel zit het goed.


Tevreden klanten

Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap
Meteen dol op de schrijfstijl
Open en duidelijk
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Ik de cijfers, zij de letters
Empathie, ambacht en succes
Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Teksten vertaald … én verbeterd!
Je weet op voorhand dat het goed komt
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
De teksten zijn er boenk op
Onvoorstelbaar knap werk
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
Nieuwsbrief laat boekingen binnenstromen
Samen tot unieke communicatiestijl komen
Professionalisme is indrukwekkend

Wat klanten zeggen

Wat de teksten betreft: schitterend! Ik ken Schrijf.be al heel lang, en ik moet zeggen, na al die jaren, jullie kunnen het toch nog altijd opnieuw! Vanuit je teksten heb ik ook iets bijgeleerd, over hoe ik moet pitchen, over hoe ik op een andere manier, of in andere woorden iets moet overbrengen.

Willy Otto