fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Elsschot en ik

Mijn stad profileert zich al iets langer dan een maand als 'De stad van Elsschot'. Fantastisch, want de liefde tussen mij en Elsschot stond in de sterren geschreven: zijn boeken beschrijven de straten waarin ik opgroeide, zijn beeld pronkt op het plein waarop ik woon, en ook hij verdiende ooit de kost als copywriter.

Literair Antwerpen

Tijdens het Elsschot-stadsfestival duikt haast op elke Antwerpse hoek een erfenis van hem op. Zo rijd ik tegenwoordig alle werkdagen langs zijn bekendste zin 'Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.' - strategisch geplaatst op het 'nieuwe' Antwerpse justitiepaleis. En ook tegels en banken in de binnenstad werden versierd met literaire citaten. Een leuke ontdekkingstocht!

Burlesque Elsschot-club

Maar er is nog zoveel meer om naar uit te kijken - zoals de opening van de fictieve Jolly Joker Club uit het 'Dwaallicht'. U krijgt er alvast weer een hele lading redenen bij om af te zakken naar de stad van Elsschot en mij.


Tevreden klanten aan het woord

Goed voor planning en humeur
Mijn perfecte match
De teksten zijn er boenk op
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Ze willen het beste voor je
Gelukkig met deze contentpartner
SEO door wie zelf bovenaan in Google staat
Menselijk, constructief en no-nonsense
Goed meegedacht, goed neergeschreven
De ideale partner die zekerheid geeft
Snelheid én kwaliteit als troeven
Drukkersjargon professioneel vervlaamst
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Zij geven onze klanten perfecte webteksten!
A pleasure to work with, from beginning to end
Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Georganiseerd, persoonlijk, helder

Wat klanten zeggen

Zaterdag heb ik mijn toespraak gedaan en ik wou jullie zeggen dat ik veel lof kreeg voor de mooie woorden die jullie neerschreven.

Dominique Roelandt
Muziekzolder