fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Elsschot en ik

Mijn stad profileert zich al iets langer dan een maand als 'De stad van Elsschot'. Fantastisch, want de liefde tussen mij en Elsschot stond in de sterren geschreven: zijn boeken beschrijven de straten waarin ik opgroeide, zijn beeld pronkt op het plein waarop ik woon, en ook hij verdiende ooit de kost als copywriter.

Literair Antwerpen

Tijdens het Elsschot-stadsfestival duikt haast op elke Antwerpse hoek een erfenis van hem op. Zo rijd ik tegenwoordig alle werkdagen langs zijn bekendste zin 'Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.' - strategisch geplaatst op het 'nieuwe' Antwerpse justitiepaleis. En ook tegels en banken in de binnenstad werden versierd met literaire citaten. Een leuke ontdekkingstocht!

Burlesque Elsschot-club

Maar er is nog zoveel meer om naar uit te kijken - zoals de opening van de fictieve Jolly Joker Club uit het 'Dwaallicht'. U krijgt er alvast weer een hele lading redenen bij om af te zakken naar de stad van Elsschot en mij.


Tevreden klanten aan het woord

Tone of voice zat meteen goed
Tone of voice ons op het lijf geschreven
Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed
Professionalisme is indrukwekkend
Hun mailing loste onze hoge verwachtingen in
Teksten vertaald … én verbeterd!
Samen tot unieke communicatiestijl komen
De webtekst lokt zoekrobotten
Fantastisch werk, en snél
Drie paar handen leveren vakwerk
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Teksten onder stroom
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Efficiënte doe-mailing met schwung
Teksten met een twist
A well-built translation
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
Onze productvoordelen spatten van het scherm
Mijn perfecte match

Wat klanten zeggen

Schrijf.be in drie woorden? Efficiënt, gemakkelijk en snel.

Magali De Vreese
Business District