Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Elsschot en ik

Mijn stad profileert zich al iets langer dan een maand als 'De stad van Elsschot'. Fantastisch, want de liefde tussen mij en Elsschot stond in de sterren geschreven: zijn boeken beschrijven de straten waarin ik opgroeide, zijn beeld pronkt op het plein waarop ik woon, en ook hij verdiende ooit de kost als copywriter.

Literair Antwerpen

Tijdens het Elsschot-stadsfestival duikt haast op elke Antwerpse hoek een erfenis van hem op. Zo rijd ik tegenwoordig alle werkdagen langs zijn bekendste zin 'Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.' - strategisch geplaatst op het 'nieuwe' Antwerpse justitiepaleis. En ook tegels en banken in de binnenstad werden versierd met literaire citaten. Een leuke ontdekkingstocht!

Burlesque Elsschot-club

Maar er is nog zoveel meer om naar uit te kijken - zoals de opening van de fictieve Jolly Joker Club uit het 'Dwaallicht'. U krijgt er alvast weer een hele lading redenen bij om af te zakken naar de stad van Elsschot en mij.


Tevreden klanten

Volbloed taalkunstenaars
Vlamingen die Nederlanders begrijpen
Onze baseline ligt lekker
Essentie gevat in verfrissende stijl
Sterke content, stipt op tijd geleverd
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Hun reputatie snelt hen vooruit
Ze willen het beste voor je
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Topteksten, hoedje af
Professioneel, prettig, dynamisch
Opvangnet geeft gemoedsrust
Inlevingsvermogen verdient respect
A pleasure to work with, from beginning to end
Teksten met een twist
Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost
Ik de cijfers, zij de letters
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
Een constant, hoog niveau

Wat klanten zeggen

Ik wil je nog even expliciet bedanken voor al het geleverde werk. Vijftig tips en vijf white papers, allemaal perfect binnen de timing en kwalitatief dik oké!

Rob Reculé