fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Een grote Mini

Ik vertelde het u al eerder. Als ik als passagier in de auto zit, tuur ik graag naar buiten. Om loeiende koeien en dartelende veulens te spotten. Maar die zijn er niet altijd. En dan kijk ik noodgedwongen naar ... auto's.

Mini vs Maxi

Sinds kort duikt er een nieuwe vierwieler in het straatbeeld op. Een rare. De eerste keer dat ie me opviel? Toen riep ik het metéén uit: "Kijk, een ... grote Mini!" En direct werd duidelijk hoe onnozel 'grote Mini' klonk. En het klonk niet alleen raar, het zag er ook wat vreemd uit. Voor mij mogen Mini's gerust mini blijven. Anders is het geen Mini meer, maar wordt het een Maxi.


Tevreden klanten aan het woord

Om een voorbeeld aan te nemen!
Teksten met aroma!
Onze nieuwe website straalt!
Goed meegedacht, goed neergeschreven
De communicatie blééf gewoon lopen
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Sprookjesachtige samenwerking
Schrijf.be bulkt van het schrijftalent
Precies wat we in gedachten hadden
We klimmen een onlinetrap hoger
Eindredacteur met scherpe ogen
Schrijf.be verzekert me van sterke teksten
In één woord? Kwaliteit!
Verkoopbrief was schot in de roos
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
Iedereen zou deze schrijfopleiding moeten volgen
A pleasure to work with, from beginning to end
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
De tekst past bij mij

Wat klanten zeggen

Ieder zijn job. Teksten schrijven kan ik niet zo goed. Dat hebt u heel goed gedaan!

Mark Heeren
Heeren