Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Een grote Mini

Ik vertelde het u al eerder. Als ik als passagier in de auto zit, tuur ik graag naar buiten. Om loeiende koeien en dartelende veulens te spotten. Maar die zijn er niet altijd. En dan kijk ik noodgedwongen naar ... auto's.

Mini vs Maxi

Sinds kort duikt er een nieuwe vierwieler in het straatbeeld op. Een rare. De eerste keer dat ie me opviel? Toen riep ik het metéén uit: "Kijk, een ... grote Mini!" En direct werd duidelijk hoe onnozel 'grote Mini' klonk. En het klonk niet alleen raar, het zag er ook wat vreemd uit. Voor mij mogen Mini's gerust mini blijven. Anders is het geen Mini meer, maar wordt het een Maxi.


Tevreden klanten

Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
Winning team
Wegbereiders van de betere zin
Schrijfdokter scoort meer dan 90 procent
Meteen op dezelfde golflengte
Expert in vervlaamsen
Missie en visie? Roep er een buitenstaander bij
Snel en professioneel: wat wil je nog meer?
Meteen dol op de schrijfstijl
Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Eindredacteur met scherpe ogen
A pleasure to work with, from beginning to end
Onze uitnodiging was een groot succes
De Schrijfdokter blies me van mijn sokken
Wat er nog beter kon? Niets.
Schrijf.be is een meedenker
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
Overtuigende mailing tegen scherpe prijs
Weinig geblaat en veel wol

Wat klanten zeggen

Schrijf.be offerde zelfs een stuk van z'n weekend op om ons nog tijdig de bruisende en vlot leesbare teksten op te leveren.

Yves Van Dooren