fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

De Slimste Mens en u

slimste mensPeter Desmyttere is een marketeer naar mijn hart. No nonsense en to the point. Met een prima blog en nieuwsbrief. Toch verraste hij me met een, op het eerste gezicht, doodeenvoudige vraag. Maar ... kunt u ze beantwoorden?


Tevreden klanten aan het woord

Heel herkenbaar voor onze klanten
Net wat een start-up nodig heeft
Geen discountfirma − gelukkig maar
Valse noot? Toch mooi lied!
Uitstekende partner voor elke taalklus
We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
Interalu smart ceilings
De teksten zijn er boenk op
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
A message that hits home
Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed
Ze wisten meteen wat ik wilde
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Teksten met aroma!
Samenwerking als een geoliede machine
English, in other words
Geen blindelingse eindredactie
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Schrijvers en blijvers
Mijn technische wereld helder uitgelegd

Wat klanten zeggen

Ik heb een klacht. Om 05:15 kwam ik via Google op uw website terecht. Het is nu 06:20 uur en ik ben nog steeds niet uitgekeken. Dat is dus ruim een uur van mijn kostbare tijd! Bovendien moet ik zo dadelijk aan het werk en dat houdt in dat ik op z’n vroegst pas eind van de middag weer verder kan neuzen.

Fred Oudshoorn