Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Boekje vol boeken

boekje vol boekenTrouwe bloglezers kennen mijn passie voor boekjes. Ik heb intussen al een indrukboekje en een blunderboekje. Om nog maar te zwijgen over mijn talrijke dagboeken. Lange tijd had ik ook een boekenboekje, een klein spiraalschrift met ruitjes. Daarin stonden alle boeken die ik had gelezen netjes genoteerd op 'Mijn boekenplank'. Met naam en toenaam, soms met een korte recensie.

Mijn boekenboekje vergezelde me overal: in de les, op bezoek, naar 't café ... Handig, want er was wel altijd iemand die van een goed boek weet had. En dat noteerde ik dan plichtsgetrouw op mijn verlanglijstje.

Ik was niet de enige met een boekenboekje: mijn vriendinnen hadden er ook een. En zo af en toe wisselden we onze boekjes uit. Een simpel, maar doeltreffend netwerk uit het pre-computertijdperk. Een voorloper ook van de huidige sociale netwerken en de cultuur of dictatuur van het delen.

Mijn boekenboekje heeft de digitale revolutie niet overleefd. Jammer. Maar het kon niet op tegen de efficiency van een boekenwebsite.  Sinds kort vindt u mij op boek.be, de vakvereniging van het Vlaamse boekenvak.

Boek.be liet zich voor zijn website inspireren door mijn boekenboekje, zo lijkt het wel. Er is ook een verlanglijstje en een boekenplank. En alle boeken uit de catalogus krijgen een korte recensie. Het leukst van al vind ik de uitwisseling van elkaars boekenplank. En de rechtstreekse link naar Facebook of andere sociale netwerken. Zo weet meteen heel mijn wereld welk boek ik wil lezen, al heb gelezen of nog moet lezen.

Doet u ook mee? Hoe meer zielen, hoe meer ... boeken!


Tevreden klanten

Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Uitpakken met knappe foldertekst
Overtuigende mailing tegen scherpe prijs
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Wat er nog beter kon? Niets.
Teksten vertaald … én verbeterd!
Teksten die kleur geven aan onze visie
Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Die mannen weten wat ze doen!
Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.
Menselijk, constructief en no-nonsense
Exact wat ik zocht
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
Meteen op dezelfde golflengte

Wat klanten zeggen

Bedankt om de versnellingsknop in te drukken. De tekst is zeer aangenaam om te lezen. 

Kristel Stessens
Optiek Stessens