fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Boekje vol boeken

boekje vol boekenTrouwe bloglezers kennen mijn passie voor boekjes. Ik heb intussen al een indrukboekje en een blunderboekje. Om nog maar te zwijgen over mijn talrijke dagboeken. Lange tijd had ik ook een boekenboekje, een klein spiraalschrift met ruitjes. Daarin stonden alle boeken die ik had gelezen netjes genoteerd op 'Mijn boekenplank'. Met naam en toenaam, soms met een korte recensie.

Mijn boekenboekje vergezelde me overal: in de les, op bezoek, naar 't café ... Handig, want er was wel altijd iemand die van een goed boek weet had. En dat noteerde ik dan plichtsgetrouw op mijn verlanglijstje.

Ik was niet de enige met een boekenboekje: mijn vriendinnen hadden er ook een. En zo af en toe wisselden we onze boekjes uit. Een simpel, maar doeltreffend netwerk uit het pre-computertijdperk. Een voorloper ook van de huidige sociale netwerken en de cultuur of dictatuur van het delen.

Mijn boekenboekje heeft de digitale revolutie niet overleefd. Jammer. Maar het kon niet op tegen de efficiency van een boekenwebsite.  Sinds kort vindt u mij op boek.be, de vakvereniging van het Vlaamse boekenvak.

Boek.be liet zich voor zijn website inspireren door mijn boekenboekje, zo lijkt het wel. Er is ook een verlanglijstje en een boekenplank. En alle boeken uit de catalogus krijgen een korte recensie. Het leukst van al vind ik de uitwisseling van elkaars boekenplank. En de rechtstreekse link naar Facebook of andere sociale netwerken. Zo weet meteen heel mijn wereld welk boek ik wil lezen, al heb gelezen of nog moet lezen.

Doet u ook mee? Hoe meer zielen, hoe meer ... boeken!


Tevreden klanten aan het woord

Meteen dol op de schrijfstijl
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Trainees verguld met de hands-on workshop
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar
Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit
Efficiënte doe-mailing met schwung
Schrijf.be verzekert me van sterke teksten
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Bij Schrijf.be doen ze wat ze beloven
Kill our darlings, please
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Meteen een goed gevoel bij de teksten
Ze wisten meteen wat ik wilde
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Uitstekende partner voor elke taalklus
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
In één woord? Kwaliteit!
A message that hits home

Wat klanten zeggen

De persconferentie is goed verlopen en iedereen was zeer tevreden over de persmap. Bedankt dus voor het mooie en snelle werk!

Björn Joos