Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

		string(2) "be"
	
		array(7) {
 ["title"]=>
 string(0) ""
 ["type"]=>
 string(7) "website"
 ["url"]=>
 string(43) "https://schrijf.be/nl/blog/dat-maakt-indruk"
 ["image"]=>
 string(23) "images/logo-schrijf.png"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["site_name"]=>
 string(10) "Schrijf.be"
 ["locale"]=>
 string(5) "nl-BE"
}
	
		array(6) {
 ["title"]=>
 string(0) ""
 ["type"]=>
 string(7) "website"
 ["url"]=>
 string(43) "https://schrijf.be/nl/blog/dat-maakt-indruk"
 ["image"]=>
 string(23) "images/logo-schrijf.png"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["site_name"]=>
 string(10) "Schrijf.be"
}
	

Dat maakt indruk!

Ik bewaar veel: voor later in het bejaardentehuis. Als ik me dan verveel, kan ik in de stapels oude dagboeken, liefdesbrieven en fotoboeken bladeren. Mijmerend over die goede, oude tijd. Hopelijk word ik niet dement.

Ik bewaar ook al mijn teksten voor Schrijf.be: stapels mailings, webteksten, brochures en magazines.

Nu heb ik iets nieuws uitgevonden: een indrukboekje. Vol met indrukken die ik nooit wil vergeten. Bijvoorbeeld mijn buurman die foutloos een aria van Verdi fluit, de geur van gebraden rosbief op zondag bij mijn moeder, de rozelaar die dit jaar een recordaantal bloemen draagt, of die jongen die diep in een Ardens bos accordeon speelde, en ik die daar zomaar voorbij wandelde.

Ik plak geen foto's in mijn indrukboekje. Ik gebruik alleen de kracht van woorden. En hopelijk zijn die jaren later nog even sterk als nu.