Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Teksten met aroma!

Imperial Tobacco verdeelt rookwaren over de hele wereld: van tabak over sigaretten tot vloeitjes. Voor de communicatie van Imperial Tobacco Benelux is Communications Manager ad interim Bo De Ridder op zoek naar de juiste sfeer. En ze weet: bij Schrijf.be brandt de lont!
 

teksten-met-aroma

Bo heeft Schrijf.be al langer in haar adresboekje staan. In 2008 werkte ze met hen samen voor haar toenmalige klant: HR-dienstverlener Securex. “Schrijf.be nam toen deel aan een pitch, samen met een rits andere copy- en vertaalbureaus. Jullie kwamen als beste uit de bus. En overtroffen onze verwachtingen nog tijdens de eigenlijke samenwerking.”

Efficiënte werkwijze voor ijzersterke copy

Bij Imperial Tobacco doet Bo voornamelijk een beroep op Schrijf.be voor hun hertalingsdiensten. En tijdens drukke periodes rekent ze op hen voor ondersteuning bij copywriting en eindredactie. “Schrijf.be helpt ons altijd snel, flexibel en efficiënt. Zo krijg ik knallende teksten zonder gedoe. Ook de prijszetting verloopt heel correct. De eerste maanden werkten we samen op projectbasis en per opdracht. Na enkele maanden pinden we de prijzen vast. En daaraan houdt Schrijf.be zich ook netjes.”

Flexibele en open communicatie

Een van de grootste pluspunten van Schrijf.be én een prioriteit voor Bo. De eerlijke en duidelijke afspraken: “Ik wil een partner die helder communiceert over zijn werkwijze. Zelfs als iets niet kan of fout gaat, blijf ik daarvan graag op de hoogte. Bij Schrijf.be loopt het zelden spaak. En als het dan toch eens gebeurt, reken ik op de zonneklare en vriendelijke communicatie van de Schrijf.be-coördinator Dat apprecieer ik enorm.”

Aanrader van formaat

Of Bo Schrijf.be zou aanraden aan andere bedrijven?
“Absoluut. Ik werk niet voor niets bij bijna elke klant samen met Schrijf.be. Ook bij Imperial Tobacco wilde ik jullie diensten uitproberen. En dat is me alweer heel goed bevallen!”