Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

An Schepens
An Schepens
Copywriter
Bouwjaar1972
ProvincieOost-Vlaanderen

Uw verhaal is mijn verhaal

Schrijven is mijn passie. Storytelling mijn tweede natuur. Dus hoop ik dat u op zoek bent naar een copywriter die openstaat voor een goed verhaal.

Want zelfs in de droogste materie zit een boeiende lijn. Een spanningsveld, een geschiedenis, een avontuur … Dat haal ik er voor u uit. En die stugge SEO-regeltjes? Die weef ik onopvallend door uw webteksten.

Grillig parcours

Als kind tekende ik met woorden. Later kneedde de universiteit me tot licentiaat in de Germaanse talen met een aanvullende licentie in de communicatiewetenschappen.

Toch brak er geen leerkracht of journalist uit het ei. Ik deed ervaring op in de bedrijfswereld en in de sociale sector. Ik werd achtereenvolgens dispatcher, afdelingshoofd van een facturatiedienst en coördinator van projecten voor werkzoekenden.

Eindelijk uw schrijver

Nu ben ik aangekomen waar ik thuishoor. Want ook de inkt kruipt waar hij niet gaan kan. Sinds 2015 schrijf ik blogposts, nieuwsbrieven en reisverslagen, advertorials en advertenties, productbeschrijvingen en Facebookposts aan de lopende band.

Is het begin van mijn loopbaan dan verloren tijd geweest? Integendeel: mijn affiniteit met andere professionele contexten maakte mij alleen maar rijker en rijper.

Favoriete An

  • Motto: Buiten de box, binnen de deadline
  • Literatuur: De naam van de roos (Umberto Eco) en Das Parfum (Patrick Süskind)
  • Kunst en cultuur: flamenco
  • Sport: wandelen en dansen
  • Vakantie: als ik geen berg heb gezien, ben ik niet op vakantie geweest.
  • Muziek: van ABBA tot Absynthe Minded, van Bach en Beethoven tot The Black Crowes, Guns N' Roses en Chopin, Ray Charles, Triggerfinger, Etta James, Faithless, Curtis Lee, Sam Cooke, Buika … Met andere woorden: veel en verscheiden