Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Schrijf.be bulkt van het schrijftalent

Voor zijn communicatie doet Securex regelmatig een beroep op Schrijf.be. Want de hr-specialist heeft een neus voor talent. Oók voor schrijftalent.

casestudy_securex

Chantal Buyse: “Securex werkt al héél lang met Schrijf.be samen. Want de schrijfstijl is altijd fris en krachtig. En ook inhoudelijk is het doorgaans van de eerste keer raak. Dat is niet evident: het gaat tenslotte over gespecialiseerde materie.”
Voor een evenement over gezondheid en duurzame inzetbaarheid van personeel deed Securex opnieuw een beroep op een Schrijf.be-pen. Chantals verdict: “Puike prestaties binnen zeer nipte deadlines!”

Groot inlevingsvermogen

Securex heeft een schat aan kennis en kunde in huis over human resources. De hr-specialist biedt een antwoord op vragen over menselijk kapitaal en alles wat daarbij hoort. Chantal Buyse: “Mijn copywriter slaagde erin om onze diensten helder en accuraat te beschrijven. En ze op een toegankelijke manier te verwoorden. Dat vergt een groot inlevingsvermogen in de materie én in de doelgroep.”

Strategische input, rake output

Sommige teksten werden herschreven. Voor andere lonkte het witte blad na de briefing. Addertje onder het gras: voor bepaalde delen van de dienstverlening waren alleen nog maar de krijtlijnen uitgezet. Chantal Buyse: “We hielden een interne brainstormsessie en gaven de copywriter het storyboard dat daaruit voortvloeide. De input was inhoudelijk sterk, vrij complex en van groot strategisch belang. Onze tekstschrijver ging er goed mee aan de slag en beet zich erin vast. Ze verwoordde exact wat wij in gedachten hadden.”

Zeer goed, zelfs met spoed

Schrijf.be formuleerde exact wat Securex te bieden heeft. Op een toon die informatief en een tikje speels is. Kleurde de teksten met woordspelingen. Haalde de sleur uit de materie. En zorgde voor een rode draad. “De kwaliteit was hoog, precies zoals we dat gewend zijn van Schrijf.be”, zegt Chantal. “Maar wat ik écht apprecieer, is dat onze copywriter op een feestdag werkte om onze strakke deadline te halen. Hoedje af voor Schrijf.be.” En voor haar kwaliteitsbewaker en eindredacteur die óók een tandje bij zetten …

banner securex2