Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Eindredacteur inhuren

Eindt goed al goed? Blunder niet onder de druk van de deadline. Maar schuif de tekstverantwoordelijkheid door naar de eindredacteur van Schrijf.be. 

De stress van de deadtline … en van de dt-fout in die dure brochure. Slik. U kent het vast: u start met goede moed én een perfecte tekst. Tien correctierondes en twaalf versies later, ziet u uw eigen fouten niet meer staan. En is ook de uniformiteit zoek.

De oplossing: schuif de (eind)verantwoordelijkheid door naar onze kwaliteitsbewaker of eindredacteur. En garandeer uw klant zo een foutloos resultaat.

Scoor met onze kwaliteitsbewaker

U schrijft graag zelf, maar zoekt een second opinion van een vakspecialist – en niet uw secretaresse of grafisch vormgever? Twijfel dan geen moment: vraag onze kwaliteitsbewaker feedback op uw inhoud, of onze eindredacteurs op uw spelling, grammatica en uniformiteit.

Overtuigt uw tekst? Beschreef u alle voordelen voor de lezer? Lokt uw call to action reactie uit? Onze kwaliteitsbewaker waakt over uw boodschap. Hij bekijkt uw tekst door de ogen van uw klant. En garandeert dat uw tekst doet doen: met de juiste argumenten in de juiste stijl.

Benieuwd welke feedback ú krijgt op uw inhoud?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schrijf.be speurt met getraind arendsoog én frisse blik.

Eindredacteur? Eind goed, al goed!

Slaat de twijfel toe bij een ‘goed voor druk’? Stuur uw tekst dan snel nog even langs onze eindredacteur. Zo bent u hélemaal zeker van het eindresultaat.

De eindredacteur vlooit uw tekst na op spelling, grammatica en uniformiteit. Hij controleert ook alle URL’s en eigennamen. Met een getraind arendsoog én een frisse blik. U stuurt onze uitgevlooide tekst blindelings door naar uw klant: u hoeft de bijlage zelfs niet open te klikken – we dare you.

Benieuwd welke feedback ú krijgt op uw taal?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Reserveer nu uw extern arendsoog