fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik ben een kwal

ik ben een kwalIk ben een kwal.
Voor u mij verdenkt van een diepgaande karakteriële zelfkennis, even bijsturen.
Ik ben een kwal ... met hoofdletter: Kwal. Schrijf.be-'slang' voor 'Kwaliteitsbewaker'. De man met de netelige taak om de werkteksten van de Schrijfbe'ren te beoordelen op structuur, vorm en inhoud. En uiteindelijk dus op hun overtuigingskracht: 'Doen ze doen?' Zetten ze aan tot de actie die de opdrachtgever voor ogen had bij de briefing?

Amuseer ik me als Kwal? Natuurlijk, want ik bouw samen met de Schrijfbeer aan een tekst die doet wat hij moét doen. Maar soms gaat het mis en moet de tekst terug naar afzender: als hij zondigt tegen een van de Schrijfdokter-aanbevelingen. Dan moét ik de Schrijfbe'er wel doen herbeginnen. En voel ik me een beetje een ... kwal - met kleine 'k'.

Gelukkig komt dat zelden voor. En mail ik de werktekst rechtstreeks naar 'Eind' - onze eindredacteur. Die speurt met zijn haviksogen naar fouten tegen spelling en grammatica, en naar 'ambtenarees'. Ten slotte gaat de Schrijfbeer er nog eens overheen en dan stevent de tekst eindelijk richting opdrachtgever.

Dus, ja, ik ben een kwal - maar ik draag die titel met trots.


Tevreden klanten aan het woord

¡Fantástico!
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Essentie gevat in verfrissende stijl
Hoge verwachtingen volledig ingelost
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”
Schrijvers en blijvers
Die mannen weten wat ze doen!
Ze wisten meteen wat ik wilde
Eén blik op jullie website en ik was overtuigd
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Missie en visie? Roep er een buitenstaander bij
Authentiek voer voor moderne lezers
Om een voorbeeld aan te nemen!
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Ik ga met een gerust hart slapen
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Empathie, ambacht en succes
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie

Wat klanten zeggen

Jij hebt voor mij iets gedaan wat ik zelf niet zou gekund hebben. Daar heb jij duidelijk talent voor!

Lieve Talloen