fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik ben een kwal

ik ben een kwalIk ben een kwal.
Voor u mij verdenkt van een diepgaande karakteriële zelfkennis, even bijsturen.
Ik ben een kwal ... met hoofdletter: Kwal. Schrijf.be-'slang' voor 'Kwaliteitsbewaker'. De man met de netelige taak om de werkteksten van de Schrijfbe'ren te beoordelen op structuur, vorm en inhoud. En uiteindelijk dus op hun overtuigingskracht: 'Doen ze doen?' Zetten ze aan tot de actie die de opdrachtgever voor ogen had bij de briefing?

Amuseer ik me als Kwal? Natuurlijk, want ik bouw samen met de Schrijfbeer aan een tekst die doet wat hij moét doen. Maar soms gaat het mis en moet de tekst terug naar afzender: als hij zondigt tegen een van de Schrijfdokter-aanbevelingen. Dan moét ik de Schrijfbe'er wel doen herbeginnen. En voel ik me een beetje een ... kwal - met kleine 'k'.

Gelukkig komt dat zelden voor. En mail ik de werktekst rechtstreeks naar 'Eind' - onze eindredacteur. Die speurt met zijn haviksogen naar fouten tegen spelling en grammatica, en naar 'ambtenarees'. Ten slotte gaat de Schrijfbeer er nog eens overheen en dan stevent de tekst eindelijk richting opdrachtgever.

Dus, ja, ik ben een kwal - maar ik draag die titel met trots.


Tevreden klanten aan het woord

¡Fantástico!
Volbloed taalkunstenaars
Smaakt naar meer – veel meer
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Ze wisten meteen wat ik wilde
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Een constant, hoog niveau
Onze baseline ligt lekker
Teksten die kleur geven aan onze visie
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Samenhangend geheel van alle elementen
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Dit is nu eens leuk samenwerken!
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Exact wat ik zocht
Allemaal zotte mensen – gelukkig

Wat klanten zeggen

Duizend maal dank! Dit is een service die dolgedraaide mensen deugd doet.

Karen Baetslé
Cible Communication