Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik ben een kwal

ik ben een kwalIk ben een kwal.
Voor u mij verdenkt van een diepgaande karakteriële zelfkennis, even bijsturen.
Ik ben een kwal ... met hoofdletter: Kwal. Schrijf.be-'slang' voor 'Kwaliteitsbewaker'. De man met de netelige taak om de werkteksten van de Schrijfbe'ren te beoordelen op structuur, vorm en inhoud. En uiteindelijk dus op hun overtuigingskracht: 'Doen ze doen?' Zetten ze aan tot de actie die de opdrachtgever voor ogen had bij de briefing?

Amuseer ik me als Kwal? Natuurlijk, want ik bouw samen met de Schrijfbeer aan een tekst die doet wat hij moét doen. Maar soms gaat het mis en moet de tekst terug naar afzender: als hij zondigt tegen een van de Schrijfdokter-aanbevelingen. Dan moét ik de Schrijfbe'er wel doen herbeginnen. En voel ik me een beetje een ... kwal - met kleine 'k'.

Gelukkig komt dat zelden voor. En mail ik de werktekst rechtstreeks naar 'Eind' - onze eindredacteur. Die speurt met zijn haviksogen naar fouten tegen spelling en grammatica, en naar 'ambtenarees'. Ten slotte gaat de Schrijfbeer er nog eens overheen en dan stevent de tekst eindelijk richting opdrachtgever.

Dus, ja, ik ben een kwal - maar ik draag die titel met trots.


Tevreden klanten

Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost
De deadline was heel nipt. Toch kregen we alle teksten op tijd.
Zó anders dan wat je elders leest!
Heel herkenbaar voor onze klanten
Schrijvers en blijvers
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Allemaal zotte mensen – gelukkig
Interalu smart ceilings
Snel, accuraat, betaalbaar
Heel tevreden van hands-on-mentaliteit
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Ik ga met een gerust hart slapen
Onze baseline ligt lekker
Spot on!
Hun werkwijze is absoluut top
Vlotte maar doordachte werkwijze
Drukkersjargon professioneel vervlaamst
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken

Wat klanten zeggen

Ik heb heel graag met jou samengewerkt. En zal niet aarzelen om in de toekomst nog met jou en je organisatie te werken. 

Katelijne Rotsaert