fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Zuid-Nederlandse hartstochten

Zuid Nederlandse hartstochtPassioneel zijn is typisch Belgisch. Toch volgens mijn tekstverwerker. Die onderstreept het woord met een nuffige groene golflijn: "Belgisch-Nederlands!". "Geen spellingsuggesties", voegt hij er nog aan toe. Mijn taalgebruik is de redding voorbij .

Toegegeven, wij hebben iets meer zuiders bloed. Dat sneller kolkt. En harten die vuriger slaan. Wij zijn leeuwen als we vechten, surrealisten als we schilderen en Brel als we zingen. Daartegenover staat een nuchtere Hollander snel als frigide kikker te kijk.

Maar hoe noemt een Nederlander zich dan - als hij in vuur en vlam staat?
Marco Borsato?


Tevreden klanten aan het woord

Ik wilde er geen letter aan veranderen
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Fantastisch werk, en snél
Het hart van onze website
De 'vloek der kennis' omzeild
Onze uitnodiging was een groot succes
Echte woordkunstenaars
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Snel, accuraat, betaalbaar
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit
Doorzettingsvermogen en creatieve input
In één woord? Kwaliteit!
Onze 'over ons' gaat niét over ons!
Frisse en vernieuwende schrijfstijl
Schrijf.be is nummer één
Mijn folder doet nu het werk voor mij
Open en duidelijk

Wat klanten zeggen

Ik besef dat het een hele kluif was om ons uitgebreide document te herleiden tot een beknopte brochure. Ik vind het knap werk dat je daaruit de kern kon distilleren. Bedankt voor de fijne dialoog en samenwerking. Wij blikken tevreden terug op dit gigantische werk!

Yves Demaertelaere