Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Zo vermijdt u uw moeders zwarte lijst

Zondag was het Moederdag. Legde u uw moeder netjes in de watten met ontbijt op bed, een bon voor een weekendje weg of een welriekend boeketje sfeer?

Of staat u wéér een jaar boven aan de zwarte lijst omdat u er niets beter op vond dan een strijkijzer, stofzuiger of staafmixer cadeau te doen?

Zeg het met eetbare bloemen

Voor volgend jaar heb ik alvast een leuk ideetje: een eetbaar boeket. Huh? Ja, dat dacht ik eerst ook. Maar de jongens van Edible Arrangements weten waarmee ze bezig zijn. Een boeketje in chocolade gedoopte aardbeien? Of liever een vrolijk allegaartje van hartvormige meloen op stokjes? Het ziet er geweldig uit én het is nog lekker ook. Hiermee staat u ongetwijfeld een heel jaar lang boven aan uw moeders lijstje. Héél handig als ze nog eens ergens een schotel verse lasagne kwijt moet.

Gespot in Amerika

Hoe ik aan deze kostbare informatie kom? Wel, vorige week was ik in Amerika. Columbus, Ohio om precies te zijn. Ik passeerde een filiaal van deze perfecte schoonzonen, en de naam sprong meteen in het oog. Want hadden ze nu echt niets creatievers kunnen bedenken dan 'eetbare arrangementen'? 'Wat een flauw restaurant is dit?', dacht ik.

DSC00459

Met de deur in huis

Zodra ik wist wat ze deden, vond ik hun naam juist wél goed. Omdat hij precies zegt wat ze doen. Met een creatievere naam hadden ze toch ook de baseline 'edible arrangements' nodig gehad. En als ik eens goed rondkijk, zie ik nog wel bedrijven die zoiets doen. Schrijf.be bijvoorbeeld!

Wat vindt u de beste optie: een naam die alles meteen vertelt, of iets creatievers?


Lees ook

Wat klanten zeggen

Ik vind je manier van werken heel goed.  Héél professioneel.  

Lieve Vonckx
Covidien