Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Wim doet het onder de douche

Vraagt u zich soms af hoe Schrijfbe'ren door hun dag spartelen? Waardoor ze op wolkjes lijken te schrijven en wat hen de kast opjaagt? Dit najaar onthullen we onze diepste kantoorgeheimen! De komende weken kijkt u telkens over de schouders van een Schrijfbe'er mee.

Wim werkt het liefst als de wereld rondom hem slaapt. IN STILTE DUS! Vindt hij geen inspiratie? Dan springt hij onder de douche, want dáár stromen de beste ideeën. Nieuwsbrieven, marketingideeën, personeelsvoordelen: ze duiken op in een stoomwasem.

 

placeholder

 

Wat voor Wim soms een koude douche is? De overbodige administratie bij zijn bedrijfsl(ei)(ij)derschap. Toch zwemt hij ook door die waters, want Wim gaat altijd 'tot aan het gaatje'. Om stoom af te laten maakt hij een ritje in de openlucht. Samen met Betsy, zijn … oldtimer. Of op zijn vuurrode Italiaanse wesp!

Frisgewassen stapt Wim het Schrijf.be-kantoor binnen. Rechtdoorzee, veeleisend, kritisch. Daar dompelt hij zijn medewerkers onder in een bad van 'kwaliteit-of-anders-nietsmentaliteit'. Zodat Schrijf.be aan de (douche)kop van het Vlaamse copywritingpeloton blijft.


Lees ook

Wat klanten zeggen

J’ai le plaisir de vous informer que le niveau de qualité de vos deux copywriters correspond tout à fait à nos attentes et figure parmi les meilleurs de notre sondage.
Nous ne manquerons donc certainement pas de vous contacter pour une prochaine adaptation.
Encore un grand merci pour votre collaboration!

Sophie Maes
Pharma.be