string(2) "be"
array(7) { ["title"]=> string(0) "" ["type"]=> string(7) "website" ["url"]=> string(36) "https://schrijf.be/nl/blog/vleselijk" ["image"]=> string(23) "images/logo-schrijf.png" ["description"]=> string(0) "" ["site_name"]=> string(10) "Schrijf.be" ["locale"]=> string(5) "nl-BE" }
array(6) { ["title"]=> string(0) "" ["type"]=> string(7) "website" ["url"]=> string(36) "https://schrijf.be/nl/blog/vleselijk" ["image"]=> string(23) "images/logo-schrijf.png" ["description"]=> string(0) "" ["site_name"]=> string(10) "Schrijf.be" }
Vleselijk!
Een nieuwe trend bij de slager: woorden weglaten. Steeds meer vragen klanten om '200 gehakt', of '100 fijnkost'. Willen ze daarmee een nanoseconde tijd winnen? Blijkbaar niet, want ze gooien er steevast een kwak small talk tegenaan.
Stiekem hoop ik dat de slager op een dag, bij een bestelling van '200 vleessalade', plots komt aangelopen met 200 kilo van het goedje. En dan vraagt: "Mag het een beetje meer zijn?"