Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Uw tekst of uw leven

Rijdt u over de Vlaamse autosnelwegen? Dan komt u ze tegen: de Go for Zero- affiches. Ze vragen ons om veiliger te rijden. Terecht, want elke verkeersdode is er één te veel.

Gas of leven?

Deze maand loopt de campagne: Gas geven of je leven? Op de campagnesite licht opdrachtgever BIVV de affiche toe: "De slogan van de campagne: Gas geven of je leven? is daarom zeer duidelijk. Als je het gaspedaal te hard induwt, neem je onnodige risico’s. De juiste keuze spreekt voor zich!"

Stand and deliver

Ik weet niet waarom, maar ik struikel over hun slogan. Iets klopt er niet. Ik heb het erover met een taalvriend. Die heeft hetzelfde gevoel. Want de uitdrukking die deze headline parodieert is: Uw geld, of uw leven! Mocht een moderne struikrover van achter de vangrails voor mijn wagen springen, me een wapen onder de neus duwen, en me deze vraag stellen? Dan koos ik voor mijn leven. En gaf ik hem mijn geld. Of - in dit geval - gas. Om de overvalplek te ontvluchten - sneller dan de gemiddelde 4 pk-koets uit de middeleeuwen. Oeps! Wilde BIVV dit nu net niet vermijden?


Tevreden klanten

Allemaal zotte mensen – gelukkig
Uitmuntende tekst in recordtempo
Precies wat we in gedachten hadden
Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap
Schrijfdokter biedt ruimte om zelf zaken te ontdekken
A pleasure to work with, from beginning to end
Om van te smullen
Betrouwbare leverancier om te koesteren
“Storytelling met resultaat”
Bij Schrijf.be doen ze wat ze beloven
Meteen dol op de schrijfstijl
De betrouwbare partner die we zochten
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Flexibel, grondig en eerlijk
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Snel, deskundig en accuraat
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Mijn geheime wapen om te scoren in Google

Wat klanten zeggen

C'était plus de travail pour vous mais heureusement que vous avez traduit mon texte. Je préfère toujours travailler comme ça ... avec des professionnels!

Véronique Pirson
EkoScripto