fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Uw tekst of uw leven

Rijdt u over de Vlaamse autosnelwegen? Dan komt u ze tegen: de Go for Zero- affiches. Ze vragen ons om veiliger te rijden. Terecht, want elke verkeersdode is er één te veel.

Gas of leven?

Deze maand loopt de campagne: Gas geven of je leven? Op de campagnesite licht opdrachtgever BIVV de affiche toe: "De slogan van de campagne: Gas geven of je leven? is daarom zeer duidelijk. Als je het gaspedaal te hard induwt, neem je onnodige risico’s. De juiste keuze spreekt voor zich!"

Stand and deliver

Ik weet niet waarom, maar ik struikel over hun slogan. Iets klopt er niet. Ik heb het erover met een taalvriend. Die heeft hetzelfde gevoel. Want de uitdrukking die deze headline parodieert is: Uw geld, of uw leven! Mocht een moderne struikrover van achter de vangrails voor mijn wagen springen, me een wapen onder de neus duwen, en me deze vraag stellen? Dan koos ik voor mijn leven. En gaf ik hem mijn geld. Of - in dit geval - gas. Om de overvalplek te ontvluchten - sneller dan de gemiddelde 4 pk-koets uit de middeleeuwen. Oeps! Wilde BIVV dit nu net niet vermijden?


Tevreden klanten aan het woord

Sommige dingen laat je beter over aan experts
Onze mailing zit er boenk op!
Dynamische taalprofessionals
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Samen tot unieke communicatiestijl komen
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Allroundtekstatleten
Schrijf.be is een meedenker
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Our main selling points stood out perfectly
Schrijvers en blijvers
Hun werkwijze is absoluut top
Smaakt naar meer – veel meer
Engels, met andere woorden
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
We garanderen ook kwaliteit voor onze Vlaamse teksten
Onze uitnodiging was een groot succes
Partner bij uitstek
In één rechte pennentrek naar de finish
Samenhangend geheel van alle elementen

Wat klanten zeggen

Alles is oké. De e-mailings zien er goed uit!

Paul De Bruyne