Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Uffizi of Oepsi?

Vorige week vertoefde ik op het heerlijke Corfu. Een beetje luieren aan het zwembad, wat wandelen langs het strand en natuurlijk ook het eiland verkennen. En om te weten waarnaartoe, kocht ik een een reisgids. Altijd handig, om zo iets op zak te hebben. Dácht ik. Want wil ik het populairste museum van Corfu bezoeken? Dan stuurt de auteur me gewoon naar het Uffizi in ... Firenze. Oppassen met knip- en plakwerk, jongens :-)!


Lees ook

Wat klanten zeggen

Bijzonder knap om echt te begrijpen wat in ons hoofd zit en dat zo op te schrijven.
De tekst helpt ons ook bij het live vertellen van ons eigen verhaal.

Janka Oostveen
EyeFive