fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Supportert u voor de ploeg van 't stad?

Bent u een voetbalfan? Ja? En voor welke ploeg supportert u?

Koos u die omdat die nu eenmaal de ploeg van 't stad was?
Of omdat ze kampioen waren toen u oud genoeg werd om voetbal te begrijpen?
Raakte u verknocht aan het kameraadschap onder de supporters? Of hebt u nog een andere reden?

Supporterstrouw

Hoe dan ook, de reden is gewoonlijk emotioneel. U blijft supporteren, ook als uw ploeg alleen maar verliest, of als uw favoriete speler verkocht wordt. En zelfs als u verhuist, blijft u fanatiek de kleuren van uw ploeg verdedigen.

Maar soms stelt uw ploeg uw trouw op de proef. Ze gooien hun speelstijl om. Ze declasseren. Of een Russische miljardair die u niet bevalt, koopt uw team op. Het nieuwe management is een stelletje patsers, of uw stadion verhuist.

Verhuist u mee?

En dat is waarvoor ze bang zijn bij KAA Gent. Dus plakken ze nu de stad vol met aanlokkelijke posters om de Gentenaren aan te zetten om een abonnement te kopen bij de Buffalo's. Hun argumenten? De beste sfeer, de scherpste prijzen.

KAA GENT

Die sfeer, oké, daarvoor wil ik nog gaan. Maar de scherpste prijzen? Zou dat u overtuigen om voor een ploeg te supporteren? Nee, toch?

Besparende supporters

Of kent u misschien een Club Brugge-supporter die een Cercle-abonnement nam omdat dat goedkoper is? Hebt u weet van bezuinigingen bij Anderlecht-supporters die voortaan de banken vullen bij White Star Brussel? Ik dacht het niet.

Dus, liefste Buffalo's, één goeie raad: hou die scherpe prijzen als aangename verrassing, en buit keihard die ongelofelijke sfeer uit! En nu allemaal samen: 'Buffaloooo, Buffaloooo, AA Gent!'


Lees ook